CONTACT

 
DE ANDERSONS
Kleinkunst
Hier Dooft Niets

Zaal: kleine- en middenzaal
Beschikbaar: hele seizoen
Lengte: avondvullend zonder pauze
Bijzonderheden: piano noodzakelijk
Garantiesom: € 1.250,00 excl. 10% AR en de wettelijke BTW
De Andersons

Hier Dooft Niets
Zang en spel: Anna Ågren en Roel Dullaart
Muziek: Mirek Walton en Roel Dullaart
Foto: Roxanne Hellevoort

DE ANDERSONS

Voorstelling:
Hier Dooft Niets

Hartstochtelijk theaterconcert over verwondering 

Kleinkunstgezelschap De Andersons pakte het dit jaar compleet anders aan. Waar ze zich eerder lieten inspireren door Zweedse iconen, vonden ze hun huidige inspiratie gewoon bij hen op de stoep, verhult in de contouren van een habijt. De voormalig jongste non van Nederland kwam bij hen op zangles, een eerste stap naar een vrij leven. Het bleek het startschot van een jaar vol onverwachte ontmoetingen. De verwondering achtervolgde hen door het hele land en zette alles wat vanzelfsprekend leek in een ander daglicht. 

Hier Dooft Niets is een hartstochtelijk en humoristisch theaterconcert over verwondering, opnieuw beginnen en de luiken openen. Met liederen vol levenslust, liefdeslust en troost in stormachtige tijden trekken ze ten strijde tegen de onverschilligheid. En dat doen ze niet alleen: elke voorstelling nodigen zij ook een bijzondere gast uit de regio uit die zijn of haar verwondering zal delen met het publiek. Vorig seizoen ontwikkelden De Andersons deze voorstelling op goed bewaarde geheime locaties in Nederland en waren o.a. Freek de Jonge, Nynke Laverman, Theo Nijland, Nazmiye Oral en Ingmar Heytze te gast.

Kijk voor meer informatie op: www.deandersons.nl

De pers over voorgaande voorstellingen:
"Wonderschone liedjes"
"Ze zetten iets heel bijzonders op de planken. Conceptueel een vondst en qua acteren en zang een topprestatie."
"Een warme en overdonderende gebeurtenis"

Over De Andersons
'Hier Dooft Niets' is de vierde voorstelling van kleinkunstgezelschap De Andersons; waarvan de kern bestaat uit Anna Ågren en Roel Dullaart. Eerder maakten zij met schrijver Arjen Lubach de muziektheatervoorstelling 'Stockholm Sneeuwt' over de cold case van de Zweedse premier Olof Palme. Daarvoor maakten ze een voorstelling over het leven en werk van Cornelis Vreeswijk en een concertreeks getiteld Ballades en Brutaliteiten i.s.m. de band Zijlstra. Daarnaast speelden ze als zangers en theatermakers in diverse producties en stonden ze op verschillende binnen- en buitenlandse theaterfestivals.

 


 Foto's
 PreviewBestandsnaamAfmeting  

De Andersons - Hier Dooft Niets - foto R Hellevoort.png 5.54 MB
De Andersons - Hier Dooft Niets - staand - foto R Hellevoort.png 3.64 MB