CONTACT

 
SPEAKERS ONLINE & DE ZEE THEATERPRODUCTIES
Theater
Maarten van Rossem
SPEAKERS ONLINE & DE ZEE THEATERPRODUCTIES

Voorstelling:
Maarten van Rossem

Maarten van Rossem: 'glossy' professor met een loepzuivere blik

Na de aanslagen van '9/11' werd Maarten van Rossem bekritiseerd omdat hij té relativerend zou zijn geweest. Later werden de meningen bijgesteld en Van Rossem werd gewaardeerd om zijn nuchtere en realistische kijk.

Bij Van Rossem geen opgeklopt gedrag, drukke bewegingen, schaterende taferelen of speculatieve beweringen: altijd kalm en overwogen, ietwat bedenkelijk en cynisch, onveranderlijk in uiterlijk en gedragingen en vooral grondig voorbereid en met kennis van zaken.

Maarten is altijd zijn eigen koers blijven varen. Hij werd twee keer afgewezen als hoogleraar omdat hij wars is van bestuurlijk gedoe. Hij presenteerde zijn eigen 'glossy', wat zo'n succes werd dat er meer dan 47.000 exemplaren van worden verkocht.

Om hem te horen spreken over de Amerikaanse politiek, over het terrorisme, over de Europese problematiek of bijvoorbeeld over de Bijbel en de Koran is een belevenis en een niet na te vertellen opeenstapeling van wetenswaardigheden, feiten en weldoordachte bevindingen. Van Rossem laat het vervolgens aan de toehoorders over om zelf hun conclusies te trekken: hij heeft alleen maar een grote spiegel voorgehouden, waarin dan wel het wereldbeeld wordt geschetst, maar waar het eigen bekrompen gedrag nog duidelijker uit naar voren komt.

Laat je verrassen door 'De Slimste Mens' en trek de conclusie dat achter die wat norse baritonstem een uiterst positief verhaal schuilgaat over zelfreflectie en vertrouwen in de toekomst.De Zee Theaterproducties en Speakersonline brengen in uw theater diverse bekende Nederlanders uit de sportwereld, advocatuur, televisie en nog meer. Zij hebben allen een kant en klaar programma van 75 minuten over hun werk, leven en de achterkant van hun beroep. Wat het publiek altijd al wilde weten.

Combinaties zijn ook mogelijk tussen de verschillende speakers.

Op de website www.speakersonline.nl vindt u een groot aantal speakers dat te boeken is. Klik op de foto's van de speakers voor meer informatie over de betreffende persoon. Te boeken in het huidige en nieuwe seizoen 2017/2018.

Hartelijke groet,

Cor Henzen 
Speakersonline.nl

&

Marijke van der Zee 
De Zee Theaterproducties