CONTACT

 
SPEAKERS ONLINE & DE ZEE THEATERPRODUCTIES
Theater
Henk de Jong, Henk Angenent & Geert van Tuinen
SPEAKERS ONLINE & DE ZEE THEATERPRODUCTIES

Voorstelling:
Henk de Jong, Henk Angenent & Geert van Tuinen

HENK... EN HENK EN GEERT: EEN SUPERTRIO!

Henk de Jong (1964), werd bekend als de knuffeltrainer van de eredivisie. Werd op 3 mei 2013 met Cambuur kampioen van de Jupiler League. Maakte de sleeping giant van Leeuwarden wakker met een record verblijf van drie seizoenen in de eredivisie. Gooide op 9 februari de handdoek in de ring omdat hij zichzelf niet meer de man vond die Cambuur voor degradatie kon behoeden. Zijn opvolger ook niet trouwens. Werkte lang in het betaald voetbal (Heracles, Sc Heerenveen en FC Groningen) en maakte onder andere met Sneek en Harkemase Boys furore in het amateurvoetbal. Werkt nu opnieuw bij FC Groningen als….account manager.

Henk Angenent (1967), werd op 4 januari 1997 wereldberoemd door het winnen van de (tot nu toe laatste) Elfstedentocht. Versloeg Erik Hulzebosch in de eindsprint en werd onsterfelijk. Tilde het beroep van spruitjeskweker door deze overwinning boven de modaliteit uit. Het spruitjespak werd zelfs een begrip in de marathonwereld. Een man met karakter, die ook op de langebaan uit de voeten kon en conflicten met de machtige KNSB niet uit de weg ging. Een schaatsdier pur sang. Bleef actief in het peloton tot zijn 41e. Acteerde in de film De Hel van 1963 en was de uitvinder van de Angenent Classic.

Geert van Tuinen (1954), was nog piepklein toen hij gegrepen werd door drie passies: sport, muziek en radio. Voetbalde niet onverdienstelijk tot een kruisbandblessure iedere sportieve ambitie vroegtijdig in de kiem smoorde. Zocht het daarna in de muziek als disc jockey en in de sport. Als verslaggever. Eerst voor de lokale omroep in zijn woonplaats; vanaf 1991 voor Omrop Fryslân. Stond in 1997 met de microfoon in de hand in Franeker toen Henk Angenent voorbij reed op weg naar zijn legendarische overwinning. Zat op 3 mei 2013 op de tribune op Woudestein bij Excelsior, toen Cambuur daar in 2013 kampioen werd en deed live verslag. Volgt Cambuur al jaren voor Omrop Fryslân.
 

Drie namen, drie sportfanaten. En alle drie vol verhalen. Verhalen die zij graag met u willen delen. Henk en Henk en Geert. Een super trio. Laat u een avond vermaken en meeslepen door de prachtige verhalen van deze drie sportfreaks.De Zee Theaterproducties en Speakersonline brengen in uw theater diverse bekende Nederlanders uit de sportwereld, advocatuur, televisie en nog meer. Zij hebben allen een kant en klaar programma van 75 minuten over hun werk, leven en de achterkant van hun beroep. Wat het publiek altijd al wilde weten.

Combinaties zijn ook mogelijk tussen de verschillende speakers.

Op de website www.speakersonline.nl vindt u een groot aantal speakers dat te boeken is. Klik op de foto's van de speakers voor meer informatie over de betreffende persoon. Te boeken in het huidige en nieuwe seizoen 2017/2018.

Hartelijke groet,

Cor Henzen 
Speakersonline.nl

&

Marijke van der Zee 
De Zee Theaterproducties


 Foto's
 PreviewBestandsnaamAfmeting  

Geert van Tuinen..jpg 30.06 kB
Geert van Tuinen.jpg 94.50 kB
Henk Angenent.jpg 79.14 kB
Henk de Jong..jpg 208.42 kB
Henk de Jong.jpg 20.36 kB
Henk, Henk en Geert.jpg 652.93 kB
geert-van-tuinen.jpg 1.06 MB
henk angenent.png 1.12 MB
henk-de-jong.png 0.98 MB