CONTACT

 
SPEAKERS ONLINE & DE ZEE THEATERPRODUCTIES
Theater
Guus Hiddink
SPEAKERS ONLINE & DE ZEE THEATERPRODUCTIES

Voorstelling:
Guus Hiddink

Guus Hiddink en zijn meervoudige nationaliteit

Voor Varssevelder Guus Hiddink is Zuid-Korea z’n tweede vaderland. In 2002 leidde hij als bondscoach daar het nationale voetbalteam naar de halve finale van het wereldkampioenschap. Sindsdien heeft hij een heldenstatus in dat land waar onder andere een stadion zijn naam kreeg en hij een eredoctoraat ontving van de universiteit van Seoul. Hij wordt regelmatig gevraagd om te bemiddelen bij de diplomatieke betrekkingen tussen Nederland en Zuid-Korea, waarvoor zelfs premier Rutte hem weet te benaderen.

Oud-voetballer en befaamd voetbalcoach Hiddink speelde onder andere bij PSV, NEC en De Graafschap, coachte PSV, Real Madrid, Fenerbahçe, Valencia en Chelsea en leidde als bondscoach de nationale elftallen van Nederland, Zuid-Korea, Australië, Rusland en Turkije.

Een topcoach en fenomenale people manager die een tijd lang in kranten de bijnaam ‘Guus Geluk’ kreeg vanwege zijn bijzondere prestaties. Maar werd deze geboren coach nu met de juiste genen op de wereld gezet of dankt hij zijn successen aan eigen inzet en handelingen?

Evert ten Napel probeert in zijn interview met Guus Hiddink antwoord te krijgen op deze vragen.

En dat belooft wat… Want Guus heeft een uitgesproken mening over presteren aan de top, coachen op internationaal niveau, het omgaan met tegenslagen, doelen stellen en ambities verwezenlijken én cultuurverschillen maar vooral ook over  gelijkenissen en overeenkomsten.

Een uniek verhaal van een kosmopoliet bij uitstek. De Zee Theaterproducties en Speakersonline brengen in uw theater diverse bekende Nederlanders uit de sportwereld, advocatuur, televisie en nog meer. Zij hebben allen een kant en klaar programma van 75 minuten over hun werk, leven en de achterkant van hun beroep. Wat het publiek altijd al wilde weten.

Combinaties zijn ook mogelijk tussen de verschillende speakers.

Op de website www.speakersonline.nl vindt u een groot aantal speakers dat te boeken is. Klik op de foto's van de speakers voor meer informatie over de betreffende persoon. 

Hartelijke groet,

Cor Henzen 
Speakersonline.nl

&

Marijke van der Zee 
De Zee Theaterproducties