CONTACT

 
SPEAKERS ONLINE & DE ZEE THEATERPRODUCTIES
Theater
Jan Boskamp en Rinus Israël
SPEAKERS ONLINE & DE ZEE THEATERPRODUCTIES

Voorstelling:
Jan Boskamp en Rinus Israël

Jantje Boskamp, nationale knuffelbeer en ‘ijzeren’ Rinus Israël

Jan Boskamp
De in eerste instantie voor eenmaal aangeschoven tafelgast bij Voetbal Inside is inmiddels een niet meer weg te denken vast gezicht bij dit programma.
Met een por opzij richting tafelgenoot Van der Gijp, gemopper op een tot in den treure voorbijkomend vakantiefragment in zwembroek en met zijn karakteristieke met Rotterdamse tongval mompelende of juist met stemverheffing leverende analyses.

Rinus Israël
En ijzeren Rinus: hard in het veld, maar thuis een watje. Geen affaires of schandalen over hem te vertellen, maar meer dan een halve eeuw getrouwd met dezelfde vrouw én met het voetbalspel. Een echte voetbalfanaat die het voetballen en alles wat daarbij komt kijken niet kan loslaten.

Onze beide ras Feyenoorders gaan met elkaar in gesprek en worden geïnterviewd door niemand minder dan Evert ten Napel.

Bekende stem en sportverslaggever Ten Napel zegt hierover zelf ‘ik ken beide mannen als mijn broekzak, dus dat kan nog wat worden!’.
En dat blijkt inderdaad zodra de eerste vraag gesteld is aan deze twee voetbaldieren in het theater.
Een bijzondere gebeurtenis voor echte voetballiefhebbers die graag meebeleven hoe het is om vanuit een volksbuurt op te groeien tot voetbalicoon, die de vermakelijke verhalen wil horen over een riant leven als trainer in het Midden-Oosten, over het Nederlands Elftal, coachen op het middelveld en wat voor verrassende voetbaldetails en –anekdotes dan ook.

Want die komen ruimschoots voorbij… Laat dat maar aan dit drietal over!
 De Zee Theaterproducties en Speakersonline brengen in uw theater diverse bekende Nederlanders uit de sportwereld, advocatuur, televisie en nog meer. Zij hebben allen een kant en klaar programma van 75 minuten over hun werk, leven en de achterkant van hun beroep. Wat het publiek altijd al wilde weten.


Combinaties zijn ook mogelijk tussen de verschillende speakers.

Op de website www.speakersonline.nl vindt u een groot aantal speakers dat te boeken is. Klik op de foto's van de speakers voor meer informatie over de betreffende persoon. 

Hartelijke groet,

Cor Henzen 
Speakersonline.nl

&

Marijke van der Zee 
De Zee Theaterproducties


 


 Foto's
 PreviewBestandsnaamAfmeting  

Jan Boskamp.png 1.77 MB
Rinus Israel.png 3.04 MB