CONTACT

 
SPEAKERS ONLINE & DE ZEE THEATERPRODUCTIES
Theater
Chris Slappendel
SPEAKERS ONLINE & DE ZEE THEATERPRODUCTIES

Voorstelling:
Chris Slappendel

Chris Slappendel: in dienst van de tijger

Eco-ondernemer, noemt hij zichzelf. Maar wat houdt dat in en is het lucratief? Zijn missie: het redden van met uitsterven bedreigde dieren. Maar hoe en is dat niet wat idealistisch??

Slappendel werkte bij grote verzekeraars en banken als manager/commercieel directeur/ leidinggevende, maar nam in 2008 de stap om vaarwel te zeggen tegen de hier heersende bureaucratie en politiek.
Na freelance werk maakte hij in 2012 een rondreis door Azië en richtte hij zijn leven een jaar lang op het behoud van de tijger. Dat deed hij door er zoveel mogelijk de aandacht op te vestigen. Dit was een groot succes, maar bleek slechts het topje van de ijsberg. Het afgelopen jaar is hij 100 dagen dwars door Nederlandse natuurgebieden en nationale parken gelopen, om aandacht te vragen voor natuur en wildlife.

Het verhaal van Chris is adembenemend, zijn beeldmateriaal schitterend, de feiten die hij noemt onthutsend en de boodschap die hij brengt ontluisterend. En Chris weet waar hij over praat, want hij heeft zelf de landen bezocht, de handel gezien, de mensen gesproken en de dieren in gevangenschap aangetroffen.

Maar Chris Slappendel is een te pragmatisch mens om niet ook met oplossingen te komen. Meer bewustwording en bedrijven die hun verantwoordelijkheid nemen als ze een dier voor beeldmerk of marketing gebruiken.
 

Het verhaal van Chris is zowel alarmerend als rustgevend en zowel afschrikwekkend als hoopvol. En de kracht erachter is de mens zelf die niet alleen in staat is om een hoop ellende te veroorzaken, maar die ook veerkrachtig en intelligent genoeg is om het tij te keren en de juiste keuzes te maken zowel voor zichzelf als voor zijn/haar omgeving. Een verhaal dat iedereen zou moeten horen!De Zee Theaterproducties en Speakersonline brengen in uw theater diverse bekende Nederlanders uit de sportwereld, advocatuur, televisie en nog meer. Zij hebben allen een kant en klaar programma van 75 minuten over hun werk, leven en de achterkant van hun beroep. Wat het publiek altijd al wilde weten.

Combinaties zijn ook mogelijk tussen de verschillende speakers.

Op de website www.speakersonline.nl vindt u een groot aantal speakers dat te boeken is. Klik op de foto's van de speakers voor meer informatie over de betreffende persoon. Te boeken in het huidige en nieuwe seizoen 2017/2018.

Hartelijke groet,

Cor Henzen 
Speakersonline.nl

&

Marijke van der Zee 
De Zee Theaterproducties