CONTACT

 
SPEAKERS ONLINE & DE ZEE THEATERPRODUCTIES
Theater
Erik Hulzebosch
SPEAKERS ONLINE & DE ZEE THEATERPRODUCTIES

Voorstelling:
Erik Hulzebosch

Erik Hulzebosch: niet winnen en toch succesvol

Hoe maak je van een nood een deugd. Dit is wel het levensmotto van Erik Hulzebosch, naast: 'plezier in het leven en niet te zwaar op de hand'.

Hulzebosch wist zich bekender te maken dan Elfstedentochtwinnaar Angenent, wist ondanks vroegtijdig schoolverlaten een uitstekende carrière op te bouwen en ongekend (zang-/ organisatie-/ ondernemers)talent aan te boren door onverwachte dingen te doen.

De nood ligt altijd op de loer, maar hoe geef je zo'n draai aan een teleurstelling of mislukking, dat de hele situatie uiteindelijk positief voor je gaat werken? Hoe wordt een belemmering een kans? Hulzebosch is het tegenovergestelde van een 'hokjesdenker'. Hij bemint het leven en omarmt alles wat op zijn pad komt. Negatief of positief: het is maar hoe je er zelf tegenaan kijkt.
 

Hulzebosch' gedrevenheid en uitstraling laten zich niet makkelijk in woorden vatten: behalve in die welke hij zelf uitspreekt. Uit zijn hele houding en voorkomen spreekt enthousiasme en lust om van de dag weer iets moois te maken. Zijn lijfspreuk 'Wat je doet, doe het vol overgave en plezier, met hart en ziel: dan is succes verzekerd!' straalt van hem af en van het podium en kan niet anders dan het publiek raken.De Zee Theaterproducties en Speakersonline brengen in uw theater diverse bekende Nederlanders uit de sportwereld, advocatuur, televisie en nog meer. Zij hebben allen een kant en klaar programma van 75 minuten over hun werk, leven en de achterkant van hun beroep. Wat het publiek altijd al wilde weten.

Combinaties zijn ook mogelijk tussen de verschillende speakers.

Op de website www.speakersonline.nl vindt u een groot aantal speakers dat te boeken is. Klik op de foto's van de speakers voor meer informatie over de betreffende persoon. Te boeken in het huidige en nieuwe seizoen 2017/2018.

Hartelijke groet,

Cor Henzen 
Speakersonline.nl

&

Marijke van der Zee 
De Zee Theaterproducties