CONTACT

 
SPEAKERS ONLINE & DE ZEE THEATERPRODUCTIES
Theater
Jacques d'Ancona
SPEAKERS ONLINE & DE ZEE THEATERPRODUCTIES

Voorstelling:
Jacques d'Ancona

Jacques d'Ancona, altijd scherp!

Wat gebeurt er wanneer een theaterman bij uitstek en een kritisch jurylid, zelf het toneel betreedt om zijn kant van het verhaal voor het voetlicht brengt ?

Jacques d'Ancona: bekend geworden door zijn kritische opmerkingen in jurypanels, in een tijd waarin dat nog niet voor de hand lag als nu bij shows als X-Factor en Idols. Samen met Henny Huisman zorgde d'Ancona in de Soundmixshow voor spraakmakende televisie. Tegenwoordig geeft hij nog steeds veelvuldig commentaar als recensent en hij is te zien bij RTV Noord.

Bij Jacques staat kwaliteit voorop. Niet alleen degene die hij beoordeelt of jureert wordt onder de loep genomen: hij is ronduit streng ten aanzien van zijn eigen kwaliteiten en inzet als journalist en presentator. En hij heeft daarover met zijn enorme schat aan ervaring veel te vertellen. Over vakkennis, talentontwikkeling, showelementen, mediainvloed etc.

Als geen ander kent d'Ancona het theater van binnenuit. Hij heeft alle theaters in Nederland wel eens bezocht, een ontelbaar aantal voorstellingen gezien: het zweet, de tranen, de vreugde, de zenuwen, de ontlading...
 

Theater zoals u theater nog niet eerder heeft meegemaakt. Het maken van theater, de mensen achter het theater en de betekenis van theater voor de samenleving... Jacques d'Ancona gooit graag een steen in de vijver en laat zien wat de rimpeling in het water kan veroorzaken. U zult het theater nooit meer op dezelfde manier binnen lopen.De Zee Theaterproducties en Speakersonline brengen in uw theater diverse bekende Nederlanders uit de sportwereld, advocatuur, televisie en nog meer. Zij hebben allen een kant en klaar programma van 75 minuten over hun werk, leven en de achterkant van hun beroep. Wat het publiek altijd al wilde weten.

Combinaties zijn ook mogelijk tussen de verschillende speakers.

Op de website www.speakersonline.nl vindt u een groot aantal speakers dat te boeken is. Klik op de foto's van de speakers voor meer informatie over de betreffende persoon. Te boeken in het huidige en nieuwe seizoen 2017/2018.

Hartelijke groet,

Cor Henzen 
Speakersonline.nl

&

Marijke van der Zee 
De Zee Theaterproducties