CONTACT

 
SPEAKERS ONLINE & DE ZEE THEATERPRODUCTIES
Theater
Rudolf Spoor
SPEAKERS ONLINE & DE ZEE THEATERPRODUCTIES

Voorstelling:
Rudolf Spoor

Rudolf Spoor: televisiemaker annex beeldenkunstenaar

De 'traan van Maxima' is een legendarisch televisiemoment. Rudolf Spoor was de regisseur die ervoor wist te zorgen dat deze gebeurtenis zo fraai in beeld werd gebracht. Het lijkt zo vanzelfsprekend en eenvoudig, maar is het dat ook?

Rudolf Spoor is inmiddels gepensioneerd, maar nog lang niet los van zijn vak, waar hij zo van genoten heeft en bijzonder boeiend over weet te vertellen. Als kijker ben je je er niet half van bewust wat er voor nodig is om dat perfecte plaatje in beeld te krijgen. Niet uitsluitend qua techniek, maar vooral ook qua praktische organisatie. Spoor put uit zijn uitgebreide ervaring en kan hilarische voorbeelden schetsen van zenuwslopende ogenblikken, figurerende cameramannen en toppunten van improvisatie. Uiteraard ondersteund met het mooiste beeldmateriaal.

Want hij stond niet alleen op het cruciale moment op het bruggetje van Bartlehiem en bij de opening van de stormvloedkering, maar deed ook de regie van de maanlanding Apollo 11, diverse Koninklijke huwelijken, veel Koninginnedagen en Sinterklaasintochten en was een meester in het maken van documentaires.
 

Nog altijd wordt Rudolf Spoor bij belangrijke televisiegebeurtenissen gevraagd zoals bij De Wereld Draait Door. En terecht: er is maar een enkeling die net zoveel afweet van het maken van televisie én het zo fascinerend weet te brengen als Rudolf Spoor.De Zee Theaterproducties en Speakersonline brengen in uw theater diverse bekende Nederlanders uit de sportwereld, advocatuur, televisie en nog meer. Zij hebben allen een kant en klaar programma van 75 minuten over hun werk, leven en de achterkant van hun beroep. Wat het publiek altijd al wilde weten.

Combinaties zijn ook mogelijk tussen de verschillende speakers.

Op de website www.speakersonline.nl vindt u een groot aantal speakers dat te boeken is. Klik op de foto's van de speakers voor meer informatie over de betreffende persoon. Te boeken in het huidige en nieuwe seizoen 2017/2018.

Hartelijke groet,

Cor Henzen 
Speakersonline.nl

&

Marijke van der Zee 
De Zee Theaterproducties