CONTACT

 
SPEAKERS ONLINE & DE ZEE THEATERPRODUCTIES
Theater
Syp Wynia & Arend Jan Boekestijn
SPEAKERS ONLINE & DE ZEE THEATERPRODUCTIES

Voorstelling:
Syp Wynia & Arend Jan Boekestijn

Boekestijn en Wynia duiden de wereld
Onafhankelijk, soms optimistisch en altijd opgewekt


De twee columnisten komen naar uw theater: over politiek, economie en alles wat u altijd al wilde weten, maar nooit durfde vragen.

Arend Jan Boekestijn en Syp Wynia trekken door het land met een programma over ons land! Wie hebben het lot van ons land in handen en waar moet het met dit land heen? Over Obama en Poetin, Merkel en Rutte, over Grieken, bonussen en Islam. Is de Koude Oorlog terug? Moeten we vrezen voor onze welvaart? Zijn de Chinezen een groter gevaar dan de terroristen? Waarom willen zoveel Afrikanen naar Europa? Wordt Alexander Pechtold de volgende premier? Of Geert Wilders misschien? Is het wachten op de Nacht van Halbe?

Arend Jan Boekestijn is historicus en voormalig VVD-politicus. Hij is buitenlandcolumnist van Elsevier en treedt regelmatig op in radio- en televisieprogramma's. Hij maakte naam met zijn 'Boekestijntjes': als andere politici wijselijk hun mond als er nog een microfoon open staat, praat Boekestijn openhartig door. In 2010 publiceerde Boekestijn 'De prijs van een slecht geweten' en in 2011 'Mijmeren Overzee'.

Syp Wynia is economisch columnist en politiek commentator van Elsevier. Wynia werkte in Groningen, Den Haag en Brussel en volgde de Europese leiders dwars door Europa. Hij waarschuwde voor Ziek Nederland, zei 'nee' tegen de Europese Grondwet, zag al snel dat ABN Amro te duur werd gekocht en Griekenland niet in de euro kan blijven. Wynia verzorgde columns voor radiozender BNR en het televisieprogramma Buitenhof en is nu commentator van het ontbijtprogramma Vandaag de Dag op televisiezender NPO1.De Zee Theaterproducties en Speakersonline brengen in uw theater diverse bekende Nederlanders uit de sportwereld, advocatuur, televisie en nog meer. Zij hebben allen een kant en klaar programma van 75 minuten over hun werk, leven en de achterkant van hun beroep. Wat het publiek altijd al wilde weten.

Combinaties zijn ook mogelijk tussen de verschillende speakers.

Op de website www.speakersonline.nl vindt u een groot aantal speakers dat te boeken is. Klik op de foto's van de speakers voor meer informatie over de betreffende persoon. Te boeken in het huidige en nieuwe seizoen 2017/2018.

Hartelijke groet,

Cor Henzen 
Speakersonline.nl

&

Marijke van der Zee 
De Zee Theaterproducties


 Foto's
 PreviewBestandsnaamAfmeting  

Boekestijn Wynia Multatuli 2.jpg 5.19 MB
Boekestijn Wynia 6.jpg 4.95 MB
Boekestijn Wynia 3.jpg 5.14 MB