CONTACT

 
SPEAKERS ONLINE & DE ZEE THEATERPRODUCTIES
Theater
Wim Kieft & Eddy van der Ley
SPEAKERS ONLINE & DE ZEE THEATERPRODUCTIES

Voorstelling:
Wim Kieft & Eddy van der Ley

Na de kopbal van Kieft

Tijdens het EK ’88 scoorde Kieft met een kopbal, acht minuten voor het einde van de wedstrijd, waardoor Nederland doorging naar de halve finale en uiteindelijk Europees Kampioen werd. Een legendarisch moment van een fenomenale voetballer.

Na zijn succesvolle profcarrière kende Kieft een heel wat minder glansrijk privéleven. Een cocaïne- en drankverslaving zorgde voor leugens, schulden, schaamte en eenzaamheid. Maar hij vond een weg terug en hoe!


Inmiddels is hij alweer geruime tijd één van de meest populaire en deskundige, niet van de buis weg te denken, voetbalanalisten van ons land.
Van voetbaltopper naar junk en van schuldsanering naar televisiecontract… Het kan verkeren!

Hoe het Kieft verging tijdens de grootste pieken en de diepste dalen en bij zijn ‘comeback’, daarover wordt hij bevraagd door Eddy van der Ley, sportverslaggever en journalist. 
Van der Ley is verslaggever bij het AD en schrijft voor Voetbal Magazine, Twentevisie en diverse buitenlandse media.
Van der Ley weet als geen ander de boel aan te zwengelen en Kieft de juiste vraag op het juiste moment te stellen zodat het een meer dan interessante avond wordt.

Een verhaal over tegenslagen en hoop, over strijd en overwinning. Een ‘must’ om bij te wonen.De Zee Theaterproducties en Speakersonline brengen in uw theater diverse bekende Nederlanders uit de sportwereld, advocatuur, televisie en nog meer. Zij hebben allen een kant en klaar programma van 75 minuten over hun werk, leven en de achterkant van hun beroep. Wat het publiek altijd al wilde weten.

Combinaties zijn ook mogelijk tussen de verschillende speakers.

Op de website www.speakersonline.nl vindt u een groot aantal speakers dat te boeken is. Klik op de foto's van de speakers voor meer informatie over de betreffende persoon. Te boeken in het huidige en nieuwe seizoen 2017/2018.

Hartelijke groet,

Cor Henzen 
Speakersonline.nl

&

Marijke van der Zee 
De Zee Theaterproducties


 Foto's
 PreviewBestandsnaamAfmeting  

Wim Kieft bij vv Hoogeveen foto Mario Hofstee.jpg 1.13 MB
Wim Kieft en Eddy van der Ley bij vv Hoogeveen foto Mario Hofstee.jpg 913.56 kB
Wim Kieft bij VV Zeddam 2017.8.JPG 2.18 MB
Wim Kieft ZVS 19 nov 2015 049.JPG 1.06 MB
Wim Kieft ZVS 19 nov 2015 031.JPG 1.02 MB
Wim Kieft ZVS 19 nov 2015 043.JPG 1.15 MB
Eddy van der Ley.2.JPG 6.10 MB