CONTACT

 
VRENELI STADELMAIER
Theater
F*ck die Onzekerheid - Live theatercollege

Zaal: 
Beschikbaar: 
Lengte: ca. één uur
Garantiesom: € 1.500,00 excl. 10% AR en de wettelijke BTW
Website

F*ck die Onzekerheid - Live theatercollege
Tekst: Vreneli Stadelmaier

VRENELI STADELMAIER

Voorstelling:
F*ck die Onzekerheid - Live theatercollege

Welke vrouw heeft het niet? Last van onzekerheid terwijl je eigenlijk best weet dat je het wèl kunt.
Maar juist als je het niet kunt gebruiken, slaat het toe! Heel vervelend want daardoor word je heel perfectionistisch en werk je veel te hard, of ga je uitdagingen uit de weg.

Vréneli Stadelmaier weet er alles van, en ook hoe je daar vanaf komt. In dit humoristische theatercollege combineert Stadelmaier de theorie met aansprekende praktijkvoorbeelden, ook uit haar eigen leven als manager, ondernemer en moeder. Met video, muziek en interactie neemt ze je mee. Je gaat naar huis met concrete tips voor meer zelfvertrouwen op cruciale momenten.

Drs. Vréneli Stadelmaier is bedrijfskundige, auteur, professioneel spreker, feministe en loopbaancoach. Zij schreef de bekende bestseller ‘F*ck die Onzekerheid’ en onlangs verscheen haar tweede boek, ‘Yes She’s Smart, Een Slimme meid is op haar toekomst voorbereid’ dat jonge vrouwen voorbereid op de eerste 10 jaar na hun afstuderen.

Stadelmaier is directeur/oprichter van SheConsult, een trainings-/coachingsbureau voor hoogopgeleide vrouwen en treedt regelmatig met haar theatercolleges op in het hele land Ze is regelmatig in media en ze is een actief vlogger. Voor haar werk won Stadelmaier in 2015 de regeringsprijs voor vrouwen-emancipatie, de Joke Smit-prijs.

"Mijn theater was meteen vol, en het was geweldig!"
- Rita Kosman, Theater de Kik, Elst

"We hadden plek voor 150 vrouwen, binnen twee uur was het vol, en ook een tweede editie was diezelfde dag volgeboekt."
- Vrouwennetwerk Rabo Women, Rabobank

Radio-interview Ghislaine Plag met Vréneli Stadelmeier - Spraakmakers 26-02-2019: 'Waarom zijn er in Nederlands weinig vrouwen actief in de politiek?'

Interview Marjon Bolwijn met Vréneli Stadelmeier - Volkskrant 27-02-2019: ‘Ik zou zeggen: stop die constante dialoog in je hoofd: kan ik het wel?’
 


 Foto's
 PreviewBestandsnaamAfmeting  

Fck-die-onzerkerheid-Cover.jpg 380.49 kB
Vreneli Stadelmaier (2).jpg 66.33 kB
Vreneli Stadelmaier (0).jpg 34.57 kB
Vreneli Stadelmaier (1).jpg 34.56 kB