9 Gezelschappen
9 GEZELSCHAPPEN

In deze tijd van grote onzekerheid voor gezelschappen en theaters zijn wij heel blij met de beslissing van het kabinet dat er weer in theaters gespeeld mag worden onder voorwaarden van een beperkt aantal toeschouwers. onze artiesten willen heel graag weer optreden, ze kunnen niet wachten!!

Vaste entreeprijs: € 17,50

Artiesten
Lenny Kuhr
Cor Bakker & Fay Claassen
Esther Apituley Presenteert
Gerard Alderliefste
Lavalu & Gerhardt
Trio Tango Extremo
Roy Grünewald & Esmay Usmany
Drummix!
De Aimabele Schoften

Beschikbaar: juni, juli en augustus 2020

Lengte: 60 minuten - 2x op een avond of 1x 's middags en 1x 's avonds te spelen

Garantiesom: € 500,00 (partage 80/20%) excl. AR en BTW

Beste Theaters,

In deze tijd van grote onzekerheid voor gezelschappen en theaters zijn wij heel blij met de beslissing van het kabinet dat er weer in theaters gespeeld mag worden onder voorwaarden van een beperkt aantal toeschouwers.

Alle festivals en evenementen zijn afgelast dus een enorme kans voor de theaters om publiek toch een plezier te doen en afleiding te geven met mooie voorstellingen op een veilige manier.

Veel mensen zullen in Nederland blijven om hun vakantie hier te vieren of gewoon thuis, de angst om tijdens een eventuele nieuwe opleving van het virus in het buitenland te zijn en niet meer terug te kunnen reizen is groot.

Wij hebben met onze artiesten overlegd en zij willen heel graag weer optreden, ze kunnen niet wachten!!

Het idee is dit Zomer-theateraanbod: een voorstelling inkorten naar 60 minuten en deze twee keer op een avond of op een middag en avond te spelen voor een garantiebedrag van € 500,00 (80/20 partage excl. AR en BTW) en met een vaste toegangsprijs van € 17,50.

Als bijlage vind je onze digitale brochure met aanbod dat geschikt is om op deze manier in het theater te staan met 1,5 meter afstand ook op het podium.

WIJ HOPEN VAN HARTE DAT JULLIE NET ZO ENTHOUSIAST ZIJN ALS ONZE ARTIESTEN EN HIERAAN WILLEN MEEWERKEN.
EN WAT NOG BELANGRIJKER IS, JULLIE PUBLIEK WEER EEN KANS GEVEN OM ALLE CORONA ANGSTEN EVEN TE VERGETEN, DOOR TE GENIETEN VAN ZOMER-THEATER.

Met vriendelijke groet,
De Zee Theaterproducties

Marijke van der Zee
Anja van Bergen publiciteit
Miranda Roemer administratie