Bartho Braat 038 Maurice Mulderij
BARTHO BRAAT & MAURICE MULDERIJ

Sterke zwakke mannen is een muziektheatervoorstelling waarin humor en melancholie elkaar afwisselen binnen de ingewikkelde relatie tussen vader en zoon. Deze relatie wordt gekenmerkt door een geheim dat vader met zich meedraagt. De hippe zoon is cabaretier en Love Coach en maakt gevoelige liedjes.

Voorstelling

Sterke zwakke mannen

Artiesten
Script: Bartho Braat en Maurice Mulderij
Regie: Bartho Braat
Piano en zang: Maurice Mulderij
Gitaar en zang: Bartho Braat

Zaal: kleine- en middenzaal
Beschikbaar: hele seizoen
Lengte: middag- of avondvullend zonder pauze
Bijzonderheden: piano noodzakelijk
Garantiesom: € 1.250,00 excl. 10% AR en de wettelijke BTW

Sterke zwakke mannen is een muziektheatervoorstelling waarin humor en melancholie elkaar afwisselen binnen de ingewikkelde relatie tussen vader en zoon. Deze relatie wordt gekenmerkt door een geheim dat vader met zich meedraagt.

De hippe zoon is cabaretier en Love Coach en maakt gevoelige liedjes, maar zijn vader vindt dat eigenlijk maar niks. Het schuurt voortdurend tussen de twee, maar ze kunnen ook niet zonder elkaar. De zoon adoreert zijn moeder en verwijt zijn vader dat hij van haar gescheiden is. Vader verlangt naar een nieuwe vrouw, maar het ‘lovecoachen’ van zijn zoon leidt slechts tot hilarische taferelen. Als de zoon uiteindelijk achter het geheim komt, is vader niet meer aanspreekbaar. Voor hem is het geheim de werkelijkheid geworden.

Vaar mee met dit muzikale, humoristische en ontroerende verhaal. De twee mannen snijden thema’s aan als relaties, liefde en ziekte.

Vindt meer informatie op