Cor Bakker 038 Fay Claassen
COR BAKKER & FAY CLAASSEN

Fay Claassen en Cor Bakker komen in het jaar 2020 met een bijzonder muzikaal programma onder de titel: 75 JAAR VRIJHEID, SONGS OF LIBERTY. In Songs of Liberty vertolken pianist Cor Bakker en zangeres Fay Claassen de mooiste, ontroerendste, vrolijkste en de meest indringende liedjes uit het nationale en internationale repertoire met als thema ‘vrijheid’.

Voorstelling

75 jaar vrijheid, Songs of Liberty

Artiesten
Piano: Cor Bakker
Zang: Fay Claassen

Zaal: kleine- en middenzaal
Beschikbaar: hele seizoen
Lengte: middag- of avondvullend met pauze
Bijzonderheden: piano noodzakelijk
Garantiesom: € 1.950,00 excl. 10% AR en de wettelijke BTW

Fay Claassen en Cor Bakker komen in het jaar 2020 met een bijzonder muzikaal programma onder de titel: 75 JAAR VRIJHEID, SONGS OF LIBERTY.

In 2020 is het 75 jaar geleden dat de Tweede Wereldoorlog werd beëindigd. In Songs of Liberty vertolken pianist Cor Bakker en zangeres Fay Claassen de mooiste, ontroerendste, vrolijkste en de meest indringende liedjes uit het nationale en internationale repertoire met als thema 'vrijheid'. Liedjes van o.a.: John Lennon, Adèle, Annie M.G. Schmidt, Glenn Miller, Jacques van Tol,Typhoon en vele anderen.

Zangeres Fay Claassen is drievoudig Edison-winnares en bespeelt veelvuldig de internationale concertpodia. Pianist en alleskunner Cor Bakker behoeft vanwege zijn vele muzikale "kilometers" eigenlijk weinig introductie.
Deze twee giganten hebben door hun jarenlange samenwerking een fantastische muzikale chemie ontwikkeld welke unaniem door publiek en recensenten wordt omarmd.

Als u aandacht wilt besteden aan het feit dat we gelukkig al 75 jaar in vrede mogen leven in Nederland dan mag u dit bijzondere programma eigenlijk niet missen.

Heeft u (nog) een mooie datum beschikbaar in de periode april t/m begin mei (met uitzondering van 3 mei) en heeft u interesse in deze prachtige voorstelling over het thema: vrijheid, neem dan contact met ons op!

Vindt meer informatie op