Eddy Van Der Ley 038 Gastspreker
EDDY VAN DER LEY & GASTSPREKER

Eddy van der Ley is de interviewer van het theatercollege. Onderstaand oud-sporters willen graag gast zijn in uw theater! Gert Jakobs is een voormalig wielrenner die vijf keer deelnam aan de Tour de France met de PDM-ploeg en die de ronde vier keer uitreed. Hij is welbespraakt, houdt van humor en o.a. vaste tafelgast bij het RTL-programma Tour de Jour.

Voorstelling

Sportcolleges

Artiesten
Interviewer: Eddy van der Ley
Geïnterviewde: keuze uit diverse sprekers, zie tekst

Beschikbaar:
Lengte:
Bijzonderheden:
Garantiesom: volgens de corona-tarieven, excl. 10% AR en de wettelijke BTW
Afrekenprijs: €

Eddy van der Ley is de interviewer van het theatercollege. Onderstaand oud-sporters willen graag gast zijn in uw theater!

Gert Jakobs is een voormalig wielrenner die vijf keer deelnam aan de Tour de France met de PDM-ploeg en die de ronde vier keer uitreed. Jacobs werd gezien als superknecht van sprinter Jean-Paul van Poppel. Hij is welbespraakt, houdt van humor en o.a. vaste tafelgast bij het RTL-programma Tour de Jour.

Jan van Halst is een oud-voetballer die op 34-jarige leeftijd zijn carrière afsloot. Hij sleet zijn voetbaljaren bij o.a. FC Twente, Vitesse en Ajax. Na zijn voetballoopbaan was hij voor diverse TV zenders analist van voetbalwedstrijden uit de eredivisie, EK, WK en Champions League. Van Halst was ook technisch directeur bij F.C. Twente.

Gertjan Verbeek is na een kort verblijf bij de Australische voetbalclub Adelaide United weer terug in Nederland. De voetbalcoach  had succes met Heerenveen, Heracles, AZ en Bochum. Verbeek heeft zo zijn eigen kijk op voetbal. Een wereld die fascinerend is, opportunistisch en tegelijk afstotend.

Sjaak Swart maakte deel uit van het gouden Ajax-elftal van begin jaren zeventig van de twintigste eeuw. De club die in 1971, 1972 en 1973 de Europacup I wist te winnen. Mister Ajax laat graag horen wat hij vindt van het hedendaagse voetbal en een schuift zijn mening over zijn favoriete club niet onder stoelen of banken.

Michel Boerebach is oud-voetballer en speelde o.a. voor Roda JC, FC Twente en P.S.V. Een seizoenlang was Boerebach actief in de Primera División bij Real Burgos waar hij weer vertrok na degradatie. Ex-voetballer Michel Boerebach verloor zestien jaar geleden twee zoons bij een auto-ongeluk. Hij ging door een diep dal, beschreven in het boek Hoi papa. Zijn levenslessen bieden lotgenoten troost.