Esther Apituley Presenteert
ESTHER APITULEY PRESENTEERT

Kabarett Dapitulett is een tragikomische muziekvoorstelling met teksten van schrijver Daniil Charms, en muziek van o.a. Kreisler, Chopin, Shostakovich. Acteur Hans Dagelet laat, gedreven door de teksten van Charms, zijn komische en ontroerende kant zien. Hij speelt een man die, om het leven te controleren, op late leeftijd politieagent werd.

Voorstelling

Kabarett Dapitulet met Hans Dagelet

Artiesten
Acteur/trompet: Hans Dagelet
Viool/altviool/piano/spel: Esther Apituley
Piano/melodica/spel: Christiaan Kuijvenhoven
Tekst: Daniil Charms
Muziek: Pärt, Kreisler, Shostakovich, Chopin, Sakamoto|
Eindregie: Titus Tiel Groenestege
Zakelijke leiding: Bureau tamtam, Tamara Keasberry
Foto's: Bernard Jan Verkoren

Zaal: kleine zaal
Beschikbaar: januari 2021
Lengte: middag- of avondvullend met pauze
Bijzonderheden: piano noodzakelijk
Garantiesom: € 1.500,00 excl. 10% AR en de wettelijke BTW

Kabarett Dapitulett is een tragikomische muziekvoorstelling met teksten van schrijver Daniil Charms, en muziek van o.a. Kreisler, Chopin, Shostakovich.

Acteur Hans Dagelet laat, gedreven door de teksten van Charms, zijn komische en ontroerende kant zien. Hij speelt een man die, om het leven te controleren, op late leeftijd politieagent werd. Samen met de musici Esther Apituley en Christiaan Kuyvenhoven heeft hij een voorstelling gemaakt vol onverwachtse dialogen en muzikale hoogtepunten. Kabarett Dapitulett is geestig en ontroerend.

Het leven van de befaamde Russische dichter en schrijver Daniil Charms (1905-1942) stond in het teken van het absurde. Hij roept alledaagse situaties op waarin zowel grotesk-komische als extreem ongemotiveerd gewelddadige gebeurtenissen absurd verlopen. Charms is confronterend-humoristisch, zonder gene of remming.

Kabarett Dapitulett is een productie van Stichting Viola Viola en is mede mogelijk gemaakt door het Norma Fonds en Fonds SLuyterman van Loo.

Voor de pers: 
Meer informatie, interviews of beeldmateriaal, neem contact op met Tamara Keasberry - tamara@bureautamtam.nl of bel 06- 414 85 982

Vindt meer informatie op