Gerard Alderliefste Met Nico Van Der Linden En Sylvester Hoogmoed
GERARD ALDERLIEFSTE MET NICO VAN DER LINDEN EN SYLVESTER HOOGMOED

Een muzikaal en informatief programma over het leven van Ramses Shaffy met Nico van der Linden, Gerard Alderliefste en Sylvester Hoogmoed. Ramses’ verjaardag vormde de warme aanleiding voor deze drie Shaffy vrienden om hun unieke ervaringen voor het eerst met ons te delen.

Voorstelling

Ramses Shaffy Avond

Artiesten
Nico van der Linden: piano, accordeon, zang, verhalen
Gerard Alderliefste: zang, gitaar, bas, anekdotes
Sylvester Hoogmoed: verhalen

Zaal: kleine- en middenzaal
Beschikbaar: hele seizoen
Lengte: 75 minuten met aftertalk na een pauze
Garantiesom: € 1.500,00 excl. 10% AR en de wettelijke BTW

WELKOM op een heerlijke… RAMSES  SHAFFY  AVOND

Een muzikaal en informatief programma over het leven van Ramses Shaffy met Nico van der Linden, Gerard Alderliefste en Sylvester Hoogmoed

Ramses’ verjaardag op 29 augustus 2019, in wat alweer het tiende sterfjaar is, vormde de warme aanleiding voor deze drie Shaffy vrienden om hun unieke ervaringen voor het eerst met ons te delen. Het krijgt een vervolg!
In een ruim anderhalf uur durend programma komen bekende, maar zeker ook minder bekende stukken van de componist Shaffy voorbij. Dit naast wonderlijke weetjes uit Ramses’ indrukwekkende leven.
De avond bestaat uit een voorstelling van vijf kwartier voor de pauze, waarna een aftertalk plaatsvindt. Het publiek stelt een vraag, het trio antwoordt. Daar komen dan weer spontaan anekdotes en liedjes uit voort.

Nico van der Linden (auteur van de Shaffy Songbooks, Ramses bandlid in de jaren ’70-‘80) speelt piano, accordeon, zingt en vertelt.

Gerard Alderliefste (muzikant en auteur van Mijn avonturen met Ramses Shaffy) zingt, speelt gitaar, bas en heeft heerlijke anekdotes uit Ramses’ laatste levensjaren.

Sylvester Hoogmoed (biograaf van We zien wel en van De moeder van Ramses) levert als schijnbaar alleswetende verteller zijn bijdragen over het leven van Ramses.

Reacties van luisteraars:

Jenny, Roode Bioscoop Amsterdam
Wat hebben jullie ons een geweldige en sfeervolle avond bezorgd. Nogmaals hartelijk dank.

Edith Huijer, Roode Bioscoop Amsterdam
Zo een mooie avond.
Deze drie mannen weten hoe ze Ramses moeten vertolken.
Ik heb genoten, vooral ook van de minder bekende maar o zo mooie liedjes.
De anekdotes en verhaaltjes haalden bij mij weer veel naar boven.
Zijn geboortedag, maar voor mij een echte Ramses dag.

Annemiek van Beek
‘t Was bijzonder en heel mooi. Anders en daarom uniek. We hebben ervan genoten. Mooi programma in een fantastische ambiance. Chapeau!!

Vindt meer informatie op