Gerard Alderliefste
GERARD ALDERLIEFSTE

Een muzikale voorstelling rond het recent verschenen boek. Gerard Alderliefste begeleidde Shaffy tijdens de onverwachte en door weinigen voor mogelijk gehouden toegift van diens carrière.  De revival van het lied ‘Laat me -Vivre’, door Shaffy en Alderliefste opnieuw opgenomen in 2005, leidde tot een reeks optredens door heel Nederland. Gerard beschrijft de avonturen die zij onderweg  beleefden.

Voorstelling

Mijn avonturen met Ramses Shaffy

Artiesten
Zang, gitaar: Gerard Alderliefste

Zaal: kleine- en middenzaal
Beschikbaar: hele seizoen
Lengte: 2x 45 minuten
Garantiesom: te bespreken (excl. 10% AR en de wettelijke BTW)

Een muzikale voorstelling rond het recent verschenen boek

Gerard Alderliefste begeleidde Shaffy tijdens de onverwachte en door weinigen voor mogelijk gehouden toegift van diens carrière.  De revival van het lied 'Laat me -Vivre', door Shaffy en Alderliefste opnieuw opgenomen in 2005, leidde tot een reeks optredens door heel Nederland. Gerard beschrijft de avonturen die zij onderweg  beleefden en daarmee  het ontstaan van een bijzondere vriendschap.
In het boek 'Mijn Avonturen met Ramses Shaffy' lezen we als het ware mee in het dagboek van Gerard, uitgewerkt ter gelegenheid van Shaffy’s tiende sterfdag op 1 december 2019.

Ondersteund door geprojecteerde foto’s en video’s vertelt Gerard over zijn avonturen met Ramses. Hij maakt natuurlijk ook muziek. Er is (samen-) zang, begeleid op piano en/of gitaar en er is (indien mogelijk) rode wijn en kroepoek, waar Ramses zo gek op was.
De eerste try-out vond plaats in het Ramses Shaffy Huis in Amsterdam:

Eveliene D: Het was een prachtige emotionele voorstelling! Een lach en een traan. Fantastisch! Dank je wel Gerard!

Joep R: Mooie avond, genoten van je anekdotes en van bekende en onbekend Shaffy-songs. Een gewone maandagavond werd een bijzondere. Deze dag komt nooit meer terug!

Vindt meer informatie op