Gerhardt
GERHARDT

De naam zegt alles: Sinatra. Wat valt er nog toe te voegen aan alles wat we al van The Voice kennen? Heel veel! Sinatra Uncovered: een avond vol muziek die geheel in het teken staat van Ol’ Blue Eyes met als uitgangspunt; wat weet u nog niet over één van de beste zangers die ooit geleefd heeft?
Wist u dat Sinatra de uitvinder is van het conceptalbum?

Voorstelling

Sinatra Uncovered

Artiesten
Zang & script: Gerhardt
Arrangementen, upright bass, basgitaar: Reyer Zwart (o.a. Danny Vera, Freek de Jonge)
Mondharmonica: Hermine Deurloo
Drums, percussie: Martijn Bosman (o.a.Guus Meeuwis, Who is Blackbird)
Gitaar, toetsen, backings: Yorick van Norden
Cello: Judith Groen (o.a. Symphonica in Rosso, Vlaamse opera Gent)
Alt viool: Asia Czaj (o.a. Symphonica in Rosso)
Brass, hoorn: Allard Robert (o.a. The Analogues)

Zaal: kleine- en middenzaal
Beschikbaar: februari 2021
Lengte: avondvullend met pauze
Bijzonderheden: piano noodzakelijk
Garantiesom: € 2.500,00 excl. 7% AR en de wettelijke BTW

De naam zegt alles: Sinatra.

Wat valt er nog toe te voegen aan alles wat we al van The Voice kennen? Heel veel!
Sinatra Uncovered: een avond vol muziek die geheel in het teken staat van Ol’ Blue Eyes met als uitgangspunt; wat weet u nog niet over één van de beste zangers die ooit geleefd heeft? Wist u dat Sinatra de uitvinder is van het conceptalbum? Dat hij meer dan driehonderd liedjes zelf schreef? Een lesboek over zijn unieke zangtechniek schreef? Tijdens deze avond hoort u onbekende parels, weetjes die u nog niet wist en nieuwe arrangementen. U krijgt een inkijk in zijn zangtechniek en er wordt natuurlijk afgesloten met Sinatra classics die u uit volle borst mee mag zingen!

Sinatra Uncovered is voor fans, kenners, liefhebbers van muziek uit vervlogen tijden en romantici die willen zwijmelen bij zijn liedjes. Een selectie van de beste muzikanten die Nederland kent brengt u een onvergetelijke muziekavond. Met maar één doel; hun liefde voor Sinatra vieren met u, Sinatra liefhebber.

In 2016 kwamen een club ‘The Golden Voice’ liefhebbende topmuzikanten uit Nederland samen in de Kleine Komedie en brachten daar een integrale uitvoering van ‘Watertown’. Eén van Sinatra’s minst verkochte albums. Een conceptalbum over een klein dorp op het platteland van Amerika, waar twee geliefden elkaar kwijt dreigen te raken. Een uitverkochte avond met als eindconclusie door zowel publiek als muzikanten: dit smaakt naar meer!
Bij dezen: Sinatra Uncovered.

Vindt meer informatie op