Gerhardt
GERHARDT

Bijna niemand kent Gerhardt Heusinkveld. Maar ik zou toch even doorlezen. Gerhardt is 40 en besloot 25 jaar geleden op te gaan treden met zijn liedjes. Door en met zijn liedjes belandde hij in Koninklijk Theater Carré. In garages en scheepsruimen. Bij Humberto Tan aan tafel. In gevangenissen. Festivals en huiskamers. Maakte tijdens tournees vrienden voor het leven van Marokko tot Finland.

Voorstelling

Indiaan uit Klazienaveen

Artiesten
Zang, gitaar, spel & tekst: Gerhardt
Gitaar, percussie, licht & geluid: Gijs Coolen

Zaal: kleine- en middenzaal
Beschikbaar: hele seizoen vanaf november 2020
Lengte: avondvullend zonder pauze
Garantiesom: € 1.000,00 excl. 7% AR en de wettelijke BTW

Bijna niemand kent Gerhardt Heusinkveld. Maar ik zou toch even doorlezen.

Gerhardt is 40 en besloot 25 jaar geleden op te gaan treden met zijn liedjes. Door en met zijn liedjes belandde hij in Koninklijk Theater Carré. In garages en scheepsruimen. Bij Humberto Tan aan tafel. In gevangenissen. Festivals en huiskamers. Maakte tijdens tournees vrienden voor het leven van Marokko tot Finland. Van Moskou tot Lissabon. En van Budapest tot Klazienaveen.
Gerhardts liedjes zijn te horen op [inter]nationale radio, televisie en in films. Maar vooral in de harten en herinneringen van luisteraars.

En dat laatste is waar deze voorstelling over gaat: verhalen over de kracht van muziek die mensen met elkaar verbindt. Via absurde, ontroerende, humoristische en onvergetelijke wegen; een indiaan die optreedtips geeft tijdens een jamsessie in Klazienaveen. Musicerende Sjamanen in Lapland die hard gaan op The Verve. Een stiekem optreden in het holst van de nacht in Moskou op de vleugel waar ooit Stravinsky op speelde.
Afgewisseld met de liedjes die hem die verhalen hebben gebracht. Voor liefhebbers van Billie Joel, Queen, Leonard Cohen en Frank Sinatra.
Bijna niemand kent Gerhardt, maar ik zou toch even komen luisteren!

‘Cause music is power
It's easily sold
Rocking like a cradle
It won't let you go.’

- Richard Ashcroft

Vindt meer informatie op