Joke Bruijs
JOKE BRUIJS

Na een aantal succesvolle seizoenen in het theater met producties als ‘Alles went behalve een vent’ en vorig seizoen ‘Café du Monde’ gaat Joke Bruijs in dit seizoen het theater in met haar eigen programma ‘Dromen van gisteren’Bij de concerten die Joke heeft gedaan met The Ramblers is gebleken dat er een grote behoefte bestaat onder het wat oudere publiek om de nostalgische muziek te herbeleven.

Voorstelling

Dromen van gisteren

Artiesten
Zang: Joke Bruijs
Piano: Jean Louis van Dam
Bas: Edwin Corzilius
Drums: Frits Landesbergen

Zaal: midden- en grote zaal
Beschikbaar: oktober/november 2020 en maart/april 2021
Lengte: 2x 50 minuten
Bijzonderheden: piano noodzakelijk
Garantiesom: € 2.750,00 excl. 7% AR en de wettelijke BTW

Na een aantal succesvolle seizoenen in het theater met producties als ‘Alles went behalve een vent’, ‘De Oase bar’ en vorig seizoen ‘Café du Monde’ gaat Joke Bruijs in dit seizoen het theater in met haar eigen programma 'Dromen van gisteren'.

Bij de concerten die Joke heeft gedaan met The Ramblers is gebleken dat er een grote behoefte bestaat onder het wat oudere publiek om de nostalgische muziek te herbeleven. Liedjes van The Millers, Vera Lynn, Glenn Miller, The Andrew sisters en de vele mooie nostalgische liedjes van ons land: Als op het Leidscheplein, Ja Zuster Nee Zuster, De schuit van blonde Arie, Oh Johnny... om er maar een paar te noemen. Ze genereren een heerlijke terugblik in de tijd en het gevoel van ‘vroeger was alles beter ‘wordt weer eens lekker aangewakkerd. Een soort ‘karaoke oude stijl’ zullen we maar zeggen. Natuurlijk wordt een en ander omlijst door mooie verhalen uit de rijke carrière van Joke en wordt zij begeleid door een top trio bestaande uit pianist Jean Louis van Dam, bassist Edwin Corzilius en Frits Landesbergen aan de drums.

Joke Bruijs is een allround artieste. Zangeres, comediënne, actrice, presentatrice, televisie persoonlijkheid en dus een echte BN’er. Op 15-jarige leeftijd begon zij als vaste zangeres bij het VARA dansorkest. Ook bij de Skymasters en de Ramblers was zij veelgevraagd als zangeres.
Met de Ramblers tourde zij door het land om haar 50-jarig jubleum te combineren met het 90-jarig jubileum van dit orkest.
Op 25 juni 2017 vierde zij haar 50-jarig jubileum als zangeres met een groot concert in de Doelen in Rotterdam samen met een groot orkest onder leiding van haar man, Frits Landesbergen.

Joke’s veelzijdigheid en professionaliteit zorgt nog immer voor een volle agenda. Filmproducties, theatershows en een nieuwe televisie-comedyserie met Gerard Cox zijn aanstaande.
‘Zolang de stem het blijft doen en ik het leuk blijf vinden ga ik lekker door’.

Vindt meer informatie op