Joke Bruijs
JOKE BRUIJS

BIJNA WEER… KERST MET JOKE BRUIJS! Een aantal dingen keert steevast ieder jaar weer terug in ons bestaan. Verjaardagen, Oud en Nieuw, herfst, winter etc. De tijd rondom de kerstdagen natuurlijk ook. Een aantal jaar geleden heeft Joke een prachtige kerst CD opgenomen met de titel ‘When Christmas is near’ want iedere zichzelf repecterende artiest doet dat minimaal een keer in zijn of haar artiesten bestaan.

Voorstelling

When Christmas is near

Artiesten
Zang: Joke Bruijs
Piano: Jean Louis van Dam
Bas: Edwin Corzilius
Drums: Frits Landesbergen

Zaal: midden- en grote zaal
Beschikbaar: 6 tot en met 24 december 2020
Lengte: 2x 50 minuten
Bijzonderheden: piano noodzakelijk
Garantiesom: € 2.750,00 excl. 7% AR en de wettelijke BTW (met strijkkwarter € 1.400,00 extra)

BIJNA WEER… KERST MET JOKE BRUIJS

Een aantal dingen keert steevast ieder jaar weer terug in ons bestaan. Verjaardagen, Oud en Nieuw, herfst, winter etc. De tijd rondom de kerstdagen natuurlijk ook.

Een aantal jaar geleden heeft Joke een prachtige kerst CD opgenomen met de titel ‘When Christmas is near’ want iedere zichzelf repecterende artiest doet dat minimaal een keer in zijn of haar artiesten bestaan.

When Christmas is near
Deze titel geeft eigenlijk het gevoel weer van even stilstaan bij het voorbije jaar.
Wat is er allemaal gebeurd? Leuke dingen, minder leuke dingen, we staan er even bij stil. Kerstmuziek keert in deze periode altijd ook weer voor een week of 3 terug in ons leven.

Artiesten vinden het heerlijk om het kerstrepertoire ieder jaar weer te vertolken. De verzameling stukken op deze CD (o.a. oude kersthits als Jingle Bells, Have yourself a merry little Christmas en Santa Claus is coming to town maar ook verrassende liedjes die niet zo bekend zijn als: Christmas is for Children, Christmas day en het eigen kerstlied van Joke en Frits: When Christmas is near, de titelsong) is met zorg uitgezocht en heeft een bijzonder sfeervolle CD opgeleverd.

Kerst vieren met elkaar, met muziek, vriendschap en gezelligheid.

Vindt meer informatie op