Kitty Van Mil
KITTY VAN MIL

“We hebben een kuur waarmee we je leven willen proberen te verlengen”, hoorde Kitty van haar oncoloog Paula van Breda. In ‘Niemandsland’ komt Kitty met vallen en opstaan in de meest hilarische situaties terecht. Ze ontdekt dat ‘het gevaar’ ook in ‘onverwachte kleine hoekjes’ kan zitten. Kitty gaat een serieus gesprek aan met Vincent van Gogh en ook Jezus duikt onverwacht op.

Voorstelling

Niemandsland

Artiesten
Spel, tekst, vormgeving: Kitty van Mil
Foto: Dieuwke Delleman Theloosen

Zaal: kleine- en middenzaal
Beschikbaar: op donderdagavond, zaterdagavond of zondagmiddag
Lengte: middag- of avondvullend met pauze
Garantiesom: € 1.250,00 excl. 10% AR en de wettelijke BTW

Een luchtige theatersolo Over- Leven
"We hebben een kuur waarmee we je leven willen proberen te verlengen", hoorde Kitty van haar oncoloog Paula van Breda.

In 'Niemandsland' komt Kitty met vallen en opstaan in de meest hilarische situaties terecht. Ze ontdekt dat 'het gevaar' ook in 'onverwachte kleine hoekjes' kan zitten.

Met een wielrenfiets op je hoofd op een Brabantse rotonde, gevaarlijke herfstblaadjes, bevolkingsonderzoekpaniek, een haperende versnelling op de Monte Toro, een witte mensenhaai in de Middellandse Zee en een 'Volare' neuriënde, allergische reisgenote met een koffer vol knoflooksaus in een Spaanse hittegolf.

Kitty gaat een serieus gesprek aan met Vincent van Gogh en ook Jezus duikt onverwacht op. Niets is voorspelbaar in Niemandsland. Ook Tumor Theodoor niet. Hij krijgt onverwacht te maken met een stevige stereotactische aanval. Alles komt voorbij in Niemandsland.

Maar denk eraan: "Geniet, enjoy, niet omdat het kan, maar omdat het MOET! Fijne dag!"

Vindt meer informatie op