Musica Extrema
MUSICA EXTREMA

Naar het gelijknamige boek van Gabriel García MárquezAmor is een uitbundige en meeslepende muzikale voorstelling met als hoofdthema’s romantiek, drama en liefde.Het boek van de Colombiaanse schrijver Gabriel García Márquez, ‘Over de duivel en andere liefdes’, inspireerde Musica Extrema hierop een muziekprogramma te maken. Amor is geschikt voor jong en oud.

Voorstelling

Amor

Artiesten
Tanya Schaap – Viool/ Verteller
Ben van den Dungen – Saxen
Carlos Matos – Piano
Michiel Ockeloen – Accordeon
Thomas Pol – Contrabas

Zaal: kleine- en middenzaal
Beschikbaar: hele seizoen
Lengte: avondvullend met pauze
Bijzonderheden: piano noodzakelijk
Garantiesom: € 1.650,00 excl. 7% AR en de wettelijke BTW

Over de liefde en andere duivels

Naar het gelijknamige boek van Gabriel García Márquez

Amor is een uitbundige en meeslepende muzikale voorstelling met als hoofdthema’s romantiek, drama en liefde. Het boek van de Colombiaanse schrijver Gabriel García Márquez, ‘Over de duivel en andere liefdes’, inspireerde Musica Extrema hierop een muziekprogramma te maken. Het aangrijpende verhaal van de onaantastbare en beeldschone Sierva María, zal afwisselend met de muziek, verteld worden door Tanya Schaap; de violiste en oprichtster van de groep.

Sierva María is de onbeminde dochter van een zotte Creoolse markies en een slavenhandelaarster. De beet van een dolle hond maakt haar tot de speelbal van bizarre kwakzalvers en fanatieke geestelijken, die vrezen dat zij door de duivel bezeten is. Een jonge priester kan echter niets duivels aan haar ontdekken, slechts pure liefde.

Oneindig veel verhalen en muziek gaan over de liefde. Onmogelijke liefdes, begeerte, verdriet, overspel, geluk en eenzaamheid.  Sinds mensenheugenis blijkt er niets zo ingrijpend in ons dagelijks leven.

Amor is het negende theaterprogramma van Musica Extrema. In deze voorstelling zullen de mooiste Zuid-Amerikaanse melodieën en songs hoogtij vieren en afgewisseld worden met delen uit het prachtige verhaal van Sierva María. Zoals we inmiddels van Musica Extrema gewend zijn, zal de muziek in een nieuw en verrassend jasje gestoken worden.

Amor is geschikt voor een zeer uiteenlopend publiek, van jong tot oud.

Vindt meer informatie op