Syb Van Der Ploeg
Syb van der Ploeg

In 1992 besloot hij Nederlandstalige nummers te maken met zijn band De Kast. In 1997 kreeg hij bekendheid in de rest van Nederland met het Friestalige nummer “In nije Dei”. Syb begon zich ook te ontwikkelen als artiest en ook als producer. In 2006 was hij te zien in de musical Rembrandt en in 2007 trad hij op met de populairste Amerikaanse ‘West Coast’-nummers aller tijden.

Syb van der Ploeg

Syb van der Ploeg is geboren in Dokkum en is zijn muzikale carrière begonnen in 1985.

In 1992 besloot hij Nederlandstalige nummers te maken met zijn band De Kast. In 1997 kreeg hij bekendheid in de rest van Nederland met het Friestalige nummer “In nije Dei”. Syb begon zich ook te ontwikkelen als artiest en ook als producer.

In 2005 vertolkte hij de rol van Julius Caesar Scaliger en ging mee op de theatertournee. In 2006 was hij te zien in de musical Rembrandt en in 2007 trad hij op in een popvoorstelling met de populairste Amerikaanse ‘West Coast’-nummers aller tijden. In 2009 toerde Van der Ploeg langs de theaters met de voorstelling Sonneveld Voor Altijd en in 2010 nam hij deel aan het programma De beste zangers van Nederland.

In 2011 vertolkte Van der Ploeg de allereerste hoofdrol van Jezus in The Passion. Syb van der Ploeg treedt solo op en maakt u deelgenoot van zijn muzikale leven en bezorgt u een onvergetelijke muzikale avond.

De Zee Theaterproducties en Speakersonline

De Zee Theaterproducties en Speakersonline brengen in uw theater diverse bekende Nederlanders uit de sportwereld, advocatuur, televisie en nog meer. Zij hebben allen een kant en klaar programma van 75 minuten over hun werk, leven en de achterkant van hun beroep. Wat het publiek altijd al wilde weten.

Combinaties zijn ook mogelijk tussen de verschillende speakers.

Op de website www.speakersonline.nl vindt u een groot aantal speakers dat te boeken is. Klik op de foto's van de speakers voor meer informatie over de betreffende persoon.

Hartelijke groet,
Cor Henzen
Speakersonline.nl
&
Marijke van der Zee
De Zee Theaterproducties