Nieuwsbrief Lavalu 24-12-2019: DANK, NOMINATIES EN EINDSHOW MUSIS

December 2019

Nieuwsbrief Lavalu 24 12 2019 Dank Nominaties En Eindshow Musis

DANKJEWEL

Ho ho ho, ik ben genomineerd in de categorieën 'Beste Live' en 'Beste Video' voor Midair bij de 3voor12 Gelderland Awards door jullie. Én ik las in de krant dat ik een van de drie genomineerden ben voor Cultuurprijs Arnhem. Het regent nominaties ineens!

En dat na een jaar waarin de reacties op Midair sowieso meer dan hartverwarmend zijn geweest. Ik zie gelijkbeelden voor me van hoogtepunten als de (uitverkochte!) concerten in TivoliVredenburg en Het Concertgebouw Amsterdam, en ook de dikke vibe in De Lieve Vrouw, De Winsinghhof, Bouwkunde, Walhalla en zo kan ik nog wel even doorgaan. Het creëren van de plaat tot en met de tournee; het is een intense, zinderende boog geweest.

Dankjewel voor het meezweven tijdens mijn shows, voor het achteraf vertellen on- en offline waarom het je zo raakt, voor het koesteren van mijn vinyl en cd's. Ik voel me steeds meer verbonden met iedereen die naar mijn shows komt en dat is een hele gave ontwikkeling.

Ik hoop dat jullie dit jaar bloedwarm afsluiten.
Met je vrienden, familie of... met mij!

*A.s. vrijdag 27 december tijdens mijn thuisconcert in Musis Arnhem.
IK KAN NIET WACHTEN. Ahum... 4 daagjes nog.

Big hug! LAVALU