COR BAKKER &
NIENKE VAN DEN BERG

Cor & Nienke zijn het zat!

Alle dierenliedjes die Nienke en Cor kennen zijn voor kleine kinderen.
Ze willen wel eens nieuwe liedjes leren! Ze gaan op zoek door het Magische Muziekbos en wie komen ze daar allemaal tegen?
Een dancemonkey?! Een zingende tijger? Een rappende wasbeer en nog veel meer!
Een show vol stoere dierenliedjes van nu maar ook juweeltjes uit de tijd van papa en mama (of opa en oma), waarbij de kinderen samen met Nienke en uiteraard Cor achter de piano en synthesizer kunnen meezingen en -dansen!

Repertoire: liedjes van nu, uit de top 40, afgewisseld met liedjes van vroeger (Harry Bannink, Annie MG Schmidt en natuurlijk Kinderen voor Kinderen).

Nienke van den Berg
Nienke is zangeres, zangcoach en presentator. Zij maakt al jaren muzikale theatervoorstellingen voor kinderen van 2 tot 12 jaar. Tijdens haar studie Zang aan het Conservatorium van Amsterdam begon zij al met het lesgeven aan kinderen en tieners. Mede hierdoor weet ze goed wat er onder de doelgroep speelt op het gebied van muziek en zang.
Ook was Nienke negen jaar lang presentatrice bij NPO Zappelin waar ze dagelijks te zien was. Hier hebben Nienke en Cor elkaar ontmoet en begon hun samenwerking met het maken van muziek voor kinderen.

Uitvoerenden
Piano en toetsen: Cor Bakker
Zang en dans: Nienke van den Berg
Regie: Pieter Tiddens
Details
Zaal: kleine- en middenzaal
Beschikbaar: hele seizoen
Bijzonderheden: vleugel noodzakelijk. Indien u geen vleugel heeft deze graag huren bij Spanjaard (verhuur@spanjaardmuziek.nl, 06-53446090)
Garantiesom: € 1.250,00 excl. BTW en 7% AR
Meer info
Techniek
Bekijk alle voorstellingen