ESTHER APITULEY
PRESENTEERT

Kabarett Dapitulet met Hans Dagelet

Kabarett Dapitulet is een tragikomische muziekvoorstelling met teksten van schrijver Daniil Charms, en muziek van o.a. Kreisler, Chopin, Shostakovich.

Acteur Hans Dagelet laat, gedreven door de teksten van Charms, zijn komische en ontroerende kant zien. Hij speelt een man die, om het leven te controleren, op late leeftijd politieagent werd. Samen met de musici Esther Apituley en Christiaan Kuyvenhoven heeft hij een voorstelling gemaakt vol onverwachtse dialogen en muzikale hoogtepunten. Kabarett Dapitulet is geestig en ontroerend.

Het leven van de befaamde Russische dichter en schrijver Daniil Charms (1905-1942) stond in het teken van het absurde. Hij roept alledaagse situaties op waarin zowel grotesk-komische als extreem ongemotiveerd gewelddadige gebeurtenissen absurd verlopen. Charms is confronterend-humoristisch, zonder gene of remming.

Kabarett Dapitulet is een productie van Stichting Viola Viola en is mede mogelijk gemaakt door het Norma Fonds en Fonds SLuyterman van Loo.

Voor de pers: 
Meer informatie, interviews of beeldmateriaal, neem contact op met Tamara Keasberry - tamara@bureautamtam.nl of bel 06- 414 85 982

Uitvoerenden
Acteur/trompet: Hans Dagelet
Viool/altviool/piano/spel: Esther Apituley
Piano/melodica/spel: Christiaan Kuyvenhoven
Tekst: Daniil Charms
Muziek: Pärt, Kreisler, Shostakovich, Chopin, Sakamoto
Eindregie: Titus Tiel Groenestege
Zakelijke leiding: bureau tamtam, Tamara Keasberry
Foto's: Bernard Jan Verkoren
Details

Zaal: kleine zaal
Beschikbaar: januari 2021
Bijzonderheden: piano noodzakelijk
Garantiesom: € 1.500,00 excl. 10% AR en de wettelijke BTW

Meer info
Publiciteit
Bekijk alle voorstellingen