GERHARDT

Indiaan uit Klazienaveen

Bijna niemand kent Gerhardt Heusinkveld. Maar ik zou toch even doorlezen.

Gerhardt is de 40 gepasseerd (augustus 1979) en besloot zo'n 25 jaar geleden op te gaan treden met zijn liedjes. Door en met zijn liedjes belandde hij in Koninklijk Theater Carré. In garages en scheepsruimen. Bij Humberto Tan aan tafel. In gevangenissen. Festivals en huiskamers. Maakte tijdens tournees vrienden voor het leven van Marokko tot Finland. Van Moskou tot Lissabon. En van Budapest tot Klazienaveen.
Gerhardts liedjes zijn te horen op [inter]nationale radio, televisie en in films. Maar vooral in de harten en herinneringen van luisteraars.

En dat laatste is waar deze voorstelling over gaat: verhalen over de kracht van muziek die mensen met elkaar verbindt. Via absurde, ontroerende, humoristische en onvergetelijke wegen; een indiaan die optreedtips geeft tijdens een jamsessie in Klazienaveen. Musicerende Sjamanen in Lapland die hard gaan op The Verve. Een stiekem optreden in het holst van de nacht in Moskou op de vleugel waar ooit Stravinsky op speelde.
Afgewisseld met de liedjes die hem die verhalen hebben gebracht. Voor liefhebbers van Billie Joel, Queen, Leonard Cohen en Frank Sinatra.
Bijna niemand kent Gerhardt, maar ik zou toch even komen luisteren!

‘Cause music is power
It's easily sold
Rocking like a cradle
It won't let you go.’

- Richard Ashcroft

Uitvoerenden
Gerhardt: zang, gitaar, spel en tekst
Gijs Coolen: gitaar, percussie, licht en geluid
Details
Zaal: kleine- en middenzaal  
Beschikbaar: hele seizoen
Garantiesom: € 1.000,00 excl. 7% AR en de wettelijke BTW
Meer info
Publiciteit
Bekijk alle voorstellingen