MAURICE MULDERIJ

De Tussentijd
solo

Liedschrijver, zanger en theatermaker Maurice Mulderij is zijn leven lang onderweg. Altijd net ergens vandaan, altijd net ergens naartoe. Soms neemt hij alweer een nieuwe afslag, voordat het geplande doel bereikt is. Vaak stelt hij zich verbaasd de vraag of hij op deze tweesprong al niet al eens eerder heeft gestaan.

Leven is reizen door de tijd, met altijd een verleden en altijd een toekomst. Nou ja, altijd een toekomst... Maurice realiseert zich dat zijn verleden steeds groter wordt en zijn toekomst steeds kleiner, en dat op zijn 35e! Misschien zou hij beter eens stil kunnen staan. Niet omkijken, niet vooruit hollen. Gewoon leven in het nu, genieten van het heden, vol aandacht voor... De Tussentijd! En die Tussentijd dan bezingen in mooie liedjes, solo aan de piano.

De Tussentijd ligt tussen verleden en toekomst, tussen ontwaken en opstaan, tussen opkomst en ondergang, tussen indrinken en laatste ronde, tussen verliefd en erop uitgekeken, tussen geboren worden en doodgaan. De Tussentijd lijkt kortdurend, maar is er altijd. Filosofisch? Een beetje misschien, maar Maurice gaat de grote vragen des levens en de steeds terugkerende of juist eeuwigdurende Tussentijd te lijf met mooie, gevoelige liedjes en humor. Zijn eerlijkheid, kwetsbaarheid en muzikaliteit zorgen voor een vanzelfsprekende verbinding tussen hem en zijn publiek. Wie in De Tussentijd Maurice leert kennen, heeft er aan het einde van de voorstelling een vriend bij.

 

Uitvoerenden
Zang en teksten: Maurice Mulderij
Foto's: Jaap Reedijk
Details
Zaal: kleine- en middenzaal
Beschikbaar: december 2020 t/m juni 2021
Bijzonderheden: vleugel noodzakelijk
Licht & geluid: verzorgd door theater
Garantiesom: € 600,00 excl. BTW en 7% AR
Meerdere voorstellingen op één dag mogelijk
Marketing: in overleg. Maurice plaatst betaalde advertenties op Social Media kanalen, naast marketing acties van theater zelf
Meer info
Publiciteit
Bekijk alle voorstellingen