MAURICE MULDERIJ

De Tussentijd
een korte solovoorstelling

Liedschrijver, zanger en theatermaker Maurice Mulderij staat nooit stil. Ook al leven we nu in de tussentijd, tussen vóór corona en ná corona, voor stilzitten heeft hij geen tijd. Want ook nu, juist nu, moeten we blijven ontspannen, blijven nadenken, in contact blijven met onszelf en met anderen en elkaar troost bieden. Allemaal dingen waar Maurice nou net erg goed in is!

De Tussentijd is een korte solovoorstelling van Maurice Mulderij, waarin hij vooral achter de piano kruipt, speelt, zingt en vertelt. Zijn Nederlandstalige liedteksten zijn poëtisch en persoonlijk, gaan over het leven zelf en zorgen voor een lach en een traan. Zijn eerlijkheid, openheid en kwetsbaarheid zorgen voor een vanzelfsprekende verbinding tussen hem en zijn publiek. Wie in De Tussentijd Maurice leert kennen, heeft er aan het einde van de voorstelling een vriend bij.

Maurice Mulderij bracht in de afgelopen jaren meerdere albums uit met eigen liedjes, waarvoor hij de beste muzikanten leende van grootheden als Frank Boeijen, Rob de Nijs en Stef Bos. Hij reisde door het land met een eigen theatervoorstelling, die ging over de zin en de onzin van de liefde.
Op dit moment treft hij voorbereidingen voor drie voorstellingen: een uitgebreid soloprogramma, een theatervertelling met acteur Bartho Braat en een voorstelling met Bartho en Reinildis van Ditzhuyzen, de ongekroonde etiquettekoningin van Nederland.

Maar nu leeft ook Maurice in de tussentijd en heeft hij alle tijd voor een korte, positieve en muzikale solovoorstelling met veel liedjes: De Tussentijd.

Uitvoerenden
Zang en teksten: Maurice Mulderij
Foto's: Jaap Reedijk
Details
Zaal: kleine- en middenzaal
Beschikbaar: december 2020 t/m juni 2021
Bijzonderheden: piano noodzakelijk
Licht & geluid: verzorgd door theater
Garantiesom: €400,00 excl. BTW en 10% AR (meerdere voorstellingen op één dag mogelijk)
Marketing: in overleg. Maurice plaatst betaalde advertenties op Social Media kanalen, naast marketing acties van theater zelf
Meer info
Publiciteit
Bekijk alle voorstellingen in dit genre