DE NAVERTELLERS

De Navertellers

Doodservaringen in een opbeurend muziekprogramma
Ontroering en humor en heel mooie muziek

De Navertellers is een opbeurend muziekprogramma van zes ervaringsdeskundigen die hun doodservaring kunnen na-vertellen. Uit de eerste hand!

Zes ervaren hemelpoort bestormers
Eddie, Kees, Paul, Rob, Terts en Toon hebben elkaar gevonden als ervaren hemelpoort bestormers. Want doodgaan kan iedereen, maar na je dood terugkeren op aarde en daarover een stampend leuk muziekprogramma maken – dan moet je een Naverteller zijn. Het ruikt naar Werkteater, Parade, Drs P, NUHR, Peter Faber, Theatergroep Flint, Orkater, Frank Groothoff, Bram Vermeulen, de Bayou Mosquitos, Sissies en de film Spetters. Geen wonder – daar komen ze vandaan.
Na vijftig jaar hebben ze elkaar in deze unieke combinatie gevonden. Ze kennen stuk voor stuk Magere Hein, uit de eerste hand. Ze hebben hem overwonnen, ze zijn van hem gaan houden en ze hebben er een prettige omgang met de dood aan overgehouden. U mag daarvan gul meeprofiteren. Zing mee of maak een dansje – het kan allemaal. Dansmeester Toon staat voor u klaar. Bij leven en welzijn natuurlijk. Maar dat geldt ook voor u!

Vijf sterren van Adriaan van Dis
Adriaan van Dis gaf de Navertellers in zijn recensie vijf sterren. Op de website van de Navertellers (www.navertellers.nl) kunt u daar alles over lezen. Of anders op de groepspagina op Facebook.

Uitvoerenden
Neobassist - Rob Boonzajer Flaes
Acteur - Toon Agterberg
Cabaretier en muzikant - Eddie B. Wahr
Pianist - Paul Prenen
Multitalent - Kees van de Vooren
Accordeonist - Terts Brinkhoff
Fotograaf - Jean van Lingen
Details
Zaal: kleine en middenzaal
Beschikbaar: maart, april, mei 2024
Bijzonderheden: piano noodzakelijk
Garantiesom: € 2.000,00 excl. BTW en 10% AR
Meer info
Techniek
Publiciteit
Bekijk alle voorstellingen