TRIO
PETER
BEETS

Tchaikovsky
meets the Blues

Eén ding is zeker: een concert met Peter Beets is nooit saai. Beets zoekt graag de muzikale grenzen op en is hierin zowel verbindend, inspirerend als uitdagend. Zijn weergaloze passie zorgt voor een besmettelijke chemie voor zowel muzikant als luisteraar. Om op dit niveau te kunnen spelen zoekt hij zijn medespelers en repertoire met zorg uit.
In dit kersverse programma van de internationale sterpianist speelt zijn spraakmakende Peter Beets Trio meeslepende muziekstukken van de grootste componisten aller tijden, waaronder Rachmaninov en Tchaikovsky.
De originele muziekstukken ondergaan een ingrijpende behandeling, maar hun unieke identiteit blijft toch overeind tijdens de swingende uitspattingen, avontuurlijke improvisaties en soms ook verstilde emotie.
Kom luisteren en kijken naar een adembenemend concert met spectaculaire ritmes, pakkende melodieën, ontroering, uitbundigheid en avontuur. Op het puntje van je stoel word je meegenomen op deze spannende, opwindende en swingende reis met klassieke muziek en Blues als startpunt.

Uitvoerenden
Peter Beets: vleugel
Steve Zwanink - Bas
Tim Hennekes - drums
Details
Zaal: kleine- en middenzaal
Beschikbaar: hele seizoen
Garantiesom: € 2.000,00 excl. 7% AR en de wettelijke BTW
Meer info
Techniek
Bekijk alle voorstellingen