DE ZEE PRESENTEERT...

Rock mee met Drs. P!

Met o.a. Erik van Muiswinkel, Fay Lovsky, Ringo Maurer, Dafne Holtland, Zazi, Ivo de Wijs, Pierre van Duijl, Wilma Bakker en Flip Noorman.

Tien jaar na zijn overlijden brengt een keur aan Nederlandse artiesten een eerbetoon aan Drs. P, één van Nederlands grootste taalvirtuozen! Op onnavolgbare wijze zong Drs. P (1919-2015) zijn eigen repertoire, maar ook artiesten als Gerard Cox, Jenny Arean en Adèle Bloemendaal vierden triomfen met zijn teksten.

Nu is het aan de volgende generatie Nederlandse artiesten om zijn composities nieuw leven in te blazen: Rock mee met Drs. P!
Uiteraard komen de klassiekers voorbij, zoals Veerpont (‘Heen en weer’), De Dodenrit (‘Troika’), Het trapportaal en de Zusters Karamazov (‘Tante Constance en Tante Mathilde’), maar verwacht ook bizarre, minder bekende liedjes uit het oeuvre van Drs. P en vooral ook boeiende nieuwe interpretaties.

De begeleidingsband staat onder leiding van pianist Jan Robijns, met Jac Bico (van de Analogues) op gitaar, Bart de Ruiter op bas, Gert Wantenaar op accordeon en Leon Klaasse op de drums.
De presentatie wordt verzorgd door Ivo de Wijs en Vic van de Reijt.

Uitvoerenden
Piano: Jan Robijns
Gitaar: Jac Bico
Bas: Bart de Ruiter
Accordeon: Gert Wantenaar
Drums: Leon Klaasse
Presentatie: Ivo de Wijs en Vic van de Reijt
Foto: Marc Kohn
Bekijk alle voorstellingen