GIANNA TAM & LA BANDA

The queen of percussion and vocals

Gianna Tam & La Banda! Ze zijn op een missie en klaar om elk festival en podium te laten exploderen met hun vernieuwende mix van Latin stromingen als Zouk, Reggeaton, New York Salsa met eigentijdse pop en hiphop Beats.
Deze live formatie, geleid door de talentvolle percussioniste, zangeres en drumster Gianna Tam, weet hoe ze elk publiek tot een climax moet laten komen met hun vurige percussie ritmes en grooves. Dit alles samengesmeed door de meest toonaangevende internationale Latin producers en arrangeurs van dit moment.
Gianna deed gastoptredens bij bekende artiesten als Ladies of Soul, Candy Dulfer, Jett Rebel, Arp Frique, Sven Hammond en Trijntje Oosterhuis en is nu klaar om met haar eigen band te gaan knallen.

Na succesvolle optredens, op oa Sfinx Mundial en Kwaku, is La Banda klaar voor het nieuwe festivalseizoen. In 2024 trappen ze af met de album release party van "Latina Empire" in het Bimhuis in Amsterdam op 30 maart. Laat je uitdagen door de krachtige line-up van Gianna Tam & La Banda en beleef het op jouw festival of podium. Het is een spektakel dat je niet mag missen!

Je ziet niet vaak een vrouw die zowel drums als percussie speelt en net zo makkelijk de lead vocals voor haar rekening neemt. Het is dan ook niet gek dat Gianna vaak “De Nederlandse Sheila E” wordt genoemd.

Uitvoerenden
Zang/timbales - Gianna Tam (NL/Suriname)
Drums - Urvin Doornkamp (Suriname)
Bass - Samuel Ruiz (Venezuela)
Keys - Laura Beatriz (Cuba)
Percussion - Erik Larrea (Spanje)
Trompet - Chucky Cordero (Venezuela)
Details
Zaal: kleine zaal
Beschikbaar: oktober/november 2024 en februari/maart 2025
Garantiesom: € 1.950,00 excl. BTW en  7% AR
Meer info
Bekijk alle voorstellingen