HUGO VAN ECK

Computergestuurd

Onder de titel ‘Computergestuurd’ maakt Hugo van Eck een cabaretavond in samenwerking met kunstmatige intelligentie. AI (Artificial Intelligence) is in een rap tempo al bijna niet meer weg te denken is uit onze levens. Als er computers zijn die meer weten, kunnen en sneller en efficiënter werken dan wij, waar zijn mensen dan nog voor nodig? Hugo gelooft dat hij nog niet overbodig is en laat dat zien in zijn eerste avondvullende voorstelling waarin hij het opneemt voor de toekomst van de mens en tegen een computer die niet had bestaan zonder de menselijke vindingrijkheid.

Hugo van Eck (1996) komt uit Den Haag, is cabaretier, zanger, dichter en gecertificeerd grappenmaker. Als kind kon hij het al niet laten om overal waar het maar mogelijk was even in de spotlight te staan en een praatje te houden, ook al had hij dat niet voorbereid.
Met een grote liefde voor theater en muziek is hij na zijn middelbare school door zijn vader naar de Paul van Vliet Academie in Den Haag gestuurd, waar zijn vader op dat moment ook zat, zodat hij in ieder geval wat met zijn leven zou gaan doen. Het was meteen de spijker op de spreekwoordelijke kop en Hugo raakte besmet met het theatervirus.
Nu speelt hij al sinds 2015 zijn eigen voorstellingen op comedynights, in cafés, tuinen, kelders, zolderkamers en op nog vele andere plekken.
In maart 2024 viel Hugo in de prijzen bij Cabarette-ketet, het Cabaretfestival van Sittard-Geleen, waarna hij stond te popelen om met zijn debuutvoorstelling het theater in te gaan.

Uitvoerenden
Spel en tekst: Hugo van Eck
Details
Zaal: kleine zaal
Beschikbaar: hele seizoen
Garantiesom: € 1.000,00 excl. BTW en  10% AR
Meer info
Publiciteit
Techniek
Bekijk alle voorstellingen