COR BAKKER MUSIC

Cor Bakker met als gast
Sjors van der Panne

Meester-pianist Cor Bakker gaat de zanger Sjors van der Panne begeleiden. Twee mannen die blij zijn dat ze mooie dingen mogen maken, waarde kunnen toevoegen. Een lied is maar een tekst of zijn wat noten, maar het zingen van Sjors blaast er adem in, leven, want hij is een levende verteller van het Nederlandse lied en de rijke begeleiding van Cor Bakker geeft dat lied vleugels.

Sjors van der Panne is een gepassioneerd man die het glas graag vol ziet. Hij zet zich in voor goede doelen, kijkt hoopvol vooruit maar kan ook bewonderend achterom kijken naar het muzikale verleden en de mooie liederen die toen geschreven werden.
Hij vindt het spannend om met Cor te werken omdat die zo’n goede luisteraar is en een boeiende begeleider, die zijn eigen beleving van de muziek steeds verrassend weet in te kleuren.

Cor Bakker is een muzikale alleskunner, er klinkt ook bij hem altijd blijheid en optimisme door in zijn muziek.
En daarbij, Cor heeft in hoge mate de gave van bewondering. Zeker ook voor Sjors van der Panne.
Hij ziet in hem een complete artiest, iemand die alle facetten van zijn vak beheerst. Het is niet alleen diens fijne manier van zingen dat Cor aanspreekt maar vooral ook zijn gedrevenheid die hem aan Brel doet denken, aan Shaffy terwijl hij toch volledig Sjors van der Panne blijft.

Dat wordt een prachtige muzikale ontmoeting.

Uitvoerenden
Vleugel: Cor Bakker
Zang: Sjors van der Panne
Foto inzet: Ris Steensma
Details
Zaal: midden- en grote zaal
Beschikbaar: juni 2022 en juni 2023
Bijzonderheden: vleugel noodzakelijk
Garantiesom: € 4.000,00 excl. BTW en 7% AR
Meer info
Bekijk alle voorstellingen