GERARD ALDERLIEFSTE

Mijn avonturen met Ramses Shaffy

Een muzikale voorstelling rond het gelijknamige boek

Gerard Alderliefste begeleidde Shaffy tijdens de onverwachte en door weinigen voor mogelijk gehouden toegift van diens carrière. De revival van het lied 'Laat me -Vivre', door Shaffy en Alderliefste opnieuw opgenomen in 2005, leidde tot een reeks optredens door heel Nederland. Gerard beschrijft de avonturen die zij onderweg  beleefden en daarmee  het ontstaan van een bijzondere vriendschap.
In het boek 'Mijn Avonturen met Ramses Shaffy' lezen we als het ware mee in het dagboek van Gerard, uitgewerkt ter gelegenheid van Shaffy’s tiende sterfdag op 1 december 2019.

Ondersteund door geprojecteerde foto’s en video’s vertelt Gerard over zijn avonturen met Ramses. Hij maakt natuurlijk ook muziek. Er is (samen-)zang, begeleid op piano en/of gitaar, Maria Eldering speelt viool  en er is (indien mogelijk) rode wijn en kroepoek, waar Ramses zo gek op was.

Reacties:
- Wanda de Kanter (toonde videoclip Laat me/Vivre in ‘Zomergasten’): Dit wil iedereen zien..!
- Lucia C, Theater Dakota Den Haag: Wat een prachtig muzikaal verhaal over jouw avonturen met Ramses Shaffy! Ik was diep onder de indruk en emotioneel geraakt!
- Eveliene D, Ramses Shaffy Huis: Het was een prachtige emotionele voorstelling! Een lach en een traan. Fantastisch! Dank je wel Gerard!
- Joep R, Roode Bioscoop Amsterdam: Mooie avond, genoten van je anekdotes en van bekende en onbekend Shaffy-songs. Een gewone maandagavond werd een bijzondere. Deze dag komt nooit meer terug!

Uitvoerenden
Zang, gitaar: Gerard Alderliefste
Viool: Maria Eldering
Details
Zaal: kleine- en middenzaal
Beschikbaar: hele seizoen
Garantiesom: € 1.250,00 excl. BTW en 10% AR
Bijzonderheden: piano en projectie noodzakelijk
Meer info
Techniek
Bekijk alle voorstellingen