SING ALONG

Guilty Pleasures

Groot meezingfeest met liveband in de theaters

Zing je altijd onder de douche of in de auto? Dan is de Sing Along Theater Show helemaal jouw ding en het is dan ook jouw kans om los te gaan en te dansen en te zingen of je leven er vanaf hangt.
Van tijdloze klassiekers tot de heerlijkste guilty pleasures zoals Dancing Queen, Paradise by the Dashboard Light en …

Jason Bouman (winnaar van het SBS6 tv programma Bloed, Zweet en Tranen) en Meike van der Veer (finalist van allereerste editie van The Voice of Holland) gaan samen het theater in met een fantastische live band.
Natuurlijk zie je songteksten op een groot scherm.
Een interactieve avond uit met je vriendinnen, je vriendenclubje of je schoonmoeder!

Jason Bouman
In het voorjaar van 2013 trok Jason de stoute schoenen aan en deed hij auditie voor het SBS6 televisieprogramma Bloed, Zweet en Tranen. Met het nummer ‘Kleine jongen’ van André Hazes, zorgde hij ervoor dat de jury al na een aantal seconden overtuigd was van zijn zangkwaliteiten. Ondanks dat Jason totaal onbekend was in het Nederlandstalige segment, werd hij met afstand de winnaar van dit televisieprogramma.
In maart 2014 bracht hij zijn album, ‘Zomaar Ineens’, uit. In 2016 en 2017 stond hij onder meer in de Ziggo Dome (Holland zingt Hazes), Gelredome, op Tros Pleinfeesten en in Ahoy. Jason Bouman is inmiddels een gevestigde naam en veel gevraagd artiest met zo’n honderd optredens per jaar en een jaarlijks terugkerende zomertour langs de Spaanse Costa’s.

Meike van der Veer
Meike wist het altijd al zeker; in menig vriendenboekje beantwoordde ze de vraag wat ze later worden wilde met ‘zangeres’. De droom te kunnen leven van haar eigen instrument is uitgekomen. Meike zingt, schrijft en performt. Ze leeft met- en van de muziek.
De stem van Meike was onder andere te horen in een uitverkocht HMH, in de kwart- finale van de allereerste editie van The Voice, op haar jaarlijkse Meike and Friends-concerten, onder landelijke radiocommercials en tijdens prachtige intieme huwelijksceremonies en grootse (bedrijfs-)feesten.

Uitvoerenden
Jason Bouman - zang
Meike van der Veer - zang
Details
Zaal: middenzaal
Beschikbaar: half sept. tot 6 dec. regulier; daarna tot 25 dec. een kerstshow
Bijzonderheden: piano noodzakelijk
Garantiesom: € 3.500,00 excl. BTW en 7% AR
Meer info
Bekijk alle voorstellingen