EDDY VAN DER LEY
& KIM KÖTTER

Theatercollege
Niet het mooiste meisje van de klas

Kim Kötter kampte in haar tienerjaren met faalangst, onzekerheid en een slecht zelfbeeld. Ze vond zichzelf lelijk, werd op school gepest en betast, kreeg professionele hulp.
De kentering kwam in 2002. Door haar deelname aan de Miss Universe-verkiezing rekende Kim gevoelsmatig af met de spoken uit haar verleden. Ze stapte een nieuwe werkelijkheid binnen en groeide uit tot tv-persoonlijkheid en succesvol onderneemster in de lifestyle- en modellenwereld.

Tegenwoordig timmert ze aan de weg met haar Instagram- en Youtube-vlog ‘Lekker veel hooi op de vork’. Volgers waarderen haar grenzeloze enthousiasme en positivisme, maar ze heeft van ver moeten komen.
In juli 2021 verscheen het boek ‘Niet het mooiste meisje van de klas’, opgetekend door Eddy van der Ley, over haar lastige schoolperiode, de avances van sterren als Usher en Kanye West en haar bijzondere band met Donald Trump. Maar ook over het moeizame IVF-proces dat ze doorliep met haar man, zanger en componist Jaap Reesema, de bijna dood-ervaring van hun zoontje Muck, de taakverdeling binnen een druk mediagezin en de omgang met de online meningen van de anonieme moedermaffia.

Niet het mooiste meisje van de klas’ werd een eerlijk boek vol levenslessen en inspiratie, maar is er nu ook als theatercollege: over een onzeker meisje uit Twente dat transformeerde tot een zelfbewuste vrouw van de wereld. Kötter wordt ondervraagd door presentator én de schrijver van haar boek, Eddy van der Ley. Aan de hand van beelden en anekdotes neemt hij haar mee op een intrigerende reis door haar leven. Na de pauze is er voor het publiek gelegenheid tot het stellen van vragen en na afloop is er de mogelijkheid een boek te kopen, gesigneerd en wel.

Uitvoerenden
Geïnterviewde: Kim Kötter
Interviewer: Eddy van der Ley
Details
Zaal: kleine en middenzaal
Beschikbaar: hele seizoen
Garantie: € 2.000,00 excl. BTW en 10% AR
Meer info
Bekijk alle voorstellingen