MAURICE MULDERIJ

De Tussentijd

Prachtige ballads aan de vleugel en hilarische anekdotes vormen ‘’De Tussentijd’’ van singer- songwriter Maurice Mulderij.

De tussentijd ligt tussen verleden en toekomst, tussen ontwaken en opstaan, tussen opkomst en ondergang, tussen indrinken en laatste ronde, tussen geboren worden en doodgaan. De tussentijd lijkt kortdurend, maar is er altijd. Filosofisch? Een beetje misschien, maar Maurice gaat de grote vragen des levens en de steeds terugkerende of juist eeuwigdurende tussentijd te lijf met mooie, gevoelige ballads en humor. Zijn eerlijkheid, kwetsbaarheid en muzikaliteit zorgen voor een vanzelfsprekende verbinding tussen hem en zijn publiek. Wie in de tussentijd Maurice leert kennen, heeft er aan het einde van de voorstelling een vriend bij.

Maurice Mulderij bracht in de afgelopen jaren meerdere albums uit met eigen songs, waarvoor hij samenwerkte met de beste muzikanten van grootheden als Frank Boeijen, Rob de Nijs en Stef Bos.

Uitvoerenden
Maurice Mulderij: zang, piano, teksten
Richard Sprokkereef: regie
Jaap Reedijk: foto's
Details
Zaal: kleine- en middenzaal
Beschikbaar: hele seizoen
Bijzonderheden: vleugel of piano noodzakelijk
Licht en geluid: verzorgd door theater
Voorstelling op eigen risico excl. BTW en 7% AR
Marketing: in overleg. Maurice plaatst betaalde advertenties op Social Media kanalen, naast marketing acties van theater zelf
Meer info
Publiciteit
Techniek
Bekijk alle voorstellingen