THE
RAMBLERS

The Ramblers
ft Sherry Dyanne

De jazz- en soulzangeres Sherry Dyanne is de nieuwe ‘leading lady’ van de inmiddels vierde theatertournee van Neêrlands oudste voormalige omroeporkest The Ramblers, thans onder leiding van trompettist Loet van der Lee. Ronald Douglas is de vaste zanger en is dus ook van de partij.
De samenwerking tussen Sherry Dyanne en The Ramblers geldt voor het theaterseizoen 2024-2025. Een jaar later viert het orkest het honderdjarig bestaan. Het is nu het enige nog bestaande orkest dat in de jaren twintig van de vorige eeuw tegelijk met de eerste omroepen werd opgericht.

Sherry Dyanne heeft een glanzende staat van dienst, zowel binnen als buiten Nederland. Voor haar debuutalbum ‘Sing me a song’ samen met gast-saxofoniste Candy Dulfer kreeg ze een Edison-nominatie. Van haar laatste kerstalbum ‘Let it Glow’ werden 38.000 exemplaren in Amerika verkocht. Sherry heeft dit album zelf geproduceerd.
Ze maakte overigens ook veel indruk met haar optreden op het North Sea Jazz Festival. Bovendien oogstte ze groot succes tijdens The Hague Jazz. Televisiebekendheid verwierf ze in De Wereld draait Door, bij Koffietijd en bij Omroep MAX met haar eigen band, alsook met saxofoniste Candy Dulfer en Sven Hammond Soul. Zij deelde ook verschillende podia met  George Duke, Michael Franti, Trijntje Oosterhuis en Michiel Borstlap. Internationale bekendheid kreeg ze door concerten tijdens tal van festivals in Europa, de USA, Zuid-Amerika, Turkije en Israël.

Uitvoerenden
Zang: Sherry Dyanne
Zang: Ronald Douglas
Orkest: The Ramblers  
Details
Zaal: middenzaal
Beschikbaar: hele seizoen
Bijzonderheden: piano noodzakelijk
Garantiesom: € 5.300,00 excl. BTW en 7% AR
Meer info
Publiciteit
Bekijk alle voorstellingen