HUMPHREY CAMPBELL

Van Moengo tot hier!

Bij Humphrey Campbell is aan iedere fase van zijn levensloop muziek gekoppeld.
De muziekbibliotheek in zijn geheugen bevat honderden liederen in alle mogelijke stijlen zoals bijvoorbeeld de muziek van Stevie Wonder, Nat King Cole en Frank Sinatra, maar ook muziek van deze tijd zoals Amy Winehouse, Gregory Porter en Adèle.

Humphrey werd geboren in Moengo (Suriname) als tiende kind uit een muzikaal gezin. Als jonge getalenteerde tiener werd hij naar Nederland gehaald om als de tweede zanger bij Oscar Harris & The Twinkle Stars aan te sluiten.
In 1987 studeerde Humphrey cum laude af aan het Hilversums Conservatorium en inmiddels is hij zelf ook al jaren een zeer gewaardeerd hoofdvakdocent aan het Amsterdams Conservatorium.
Hij kreeg nationale bekendheid door zijn deelname aan het Eurovisie Songfestival met het lied Wijs me de weg. Sindsdien is hij ook een graag geziene gast bij de grote Duitse radio-orkesten. Ook heeft hij met vele grote artiesten samengewerkt, zoals Paul de Leeuw, Rob de Nijs en Madeline Bell en hij heeft daarbij altijd zijn aanstekelijke enthousiasme voor de muziek behouden.

In Van Moengo tot hier!, zijn eerste solo tour, neemt Humphrey je mee door de tijd tot aan vandaag de dag. Met zijn verwarmende soulvolle stem, waarvan we er maar één van deze klasse in Nederland hebben, zal dit concert een feest van herkenning worden.

Uitvoerenden
Zang: Humphrey Campbell
Details
Zaal: middenzaal
Beschikbaar: hele seizoen
Garantiesom: € 2.000,00 excl. BTW en 7% AR
Meer info
Bekijk alle voorstellingen