RENÉ PLUIJM

Het mes snijdt aan drie kanten

In een theatrale caleidoscoop van culturen neemt René Pluijm je in deze interactieve, vlammende voorstelling aan de hand, laat pakkende beelden zien uit de tv-serie ‘Pluijm’s Eetbare Wereld’, duikt in zijn verleden, etaleert zijn visie op ons eetgedrag nu en in de toekomst en beantwoordt vragen. En… wellicht is er ook nog iets te proeven!

Gedurende zijn reizen voor 'Pluijms Eetbare Wereld' zuigt René informatie op uit de vele culturen die hij onderzoekt. Jong en oud, arm en rijk, blank of kleurrijk, in alle windstreken staat voedsel steeds centraal.

Hij wordt vaak afgeschilderd als 'Eetgewoonteverbeteraar' of 'Culinair avonturier', verafschuwt routine ('Leve het onbekende!') en is altijd hongerig naar méér.
Het heeft alles te maken met zijn intrinsieke drijfveer: mensen met ongebreideld enthousiasme inspireren om anders te denken: wat is de invloed van ons eetgedrag op ALLES? Serious Pleasure noemt hij het.

Gewapend met verhalen, humor, muziek, beeldmateriaal en natuurlijk zijn koksmes laat René u in deze voorstelling ervaren wat hij bedoelt met serieus positief plezier!

Uitvoerenden
Tekst en spel: René Pluijm
Details
Zaal: kleine- en middenzaal
Beschikbaar: hele seizoen
Garantiesom: n.o.t.k. (excl. BTW en 10% AR)
Meer info
Bekijk alle voorstellingen